Вторник, 16 Юли 2024

Дреха

1. Сънуваш ли, че обличаш дрехи от сърма/ ламе, значи ще се отнесат с неблагодарност към тебе.

2. Червена дреха, ако обличаш насън, значи ще имаш любов или ще научиш някаква истина, а ако обличаш черна дреха, значи ще имаш пречки в живота, ще тъгуваш, а ако носиш траурни дрехи насън, ще се радваш, бяла дреха ако обличаш насън, значи те очаква мъка, скръб или ще се разболееш, синя дреха, значи ще имаш спокойствие и надежди за скорошен успех или ще имаш гости, зелена дреха, значи те очаква повишение и известност, ако е кафява, предстои ти тежка работа, ако е оранжева ще ти се сбъдне желание, ако е розова ще сглупиш или ще постъпиш наивно.

3. Обличаш ли в съня си стари дрехи, изпокъсани, парцаливи, намачкани значи трябва да се пазиш от болест, бедност и сиромашия, а освен това ще търпиш унижения и обиди от познати и от непознати.

4. Ако сънуваш, че си облечен в нови, модерни, скъпи и хубави дрехи, ще забогатееш, ще се радваш на уважение и разбирателство с близките.

5. Сънуваш ли, че имотен човек облича нова дреха, значи го чака благополучие, а ако неимотен облича дреха, значи ще има безчестие.

6. Памучна дреха в съня ти показва ненаситността и алчността ти.

7. Сънуваш ли, че имаш памучни дрехи, значи ще имаш спокоен живот и работа, а ако са вълнени ще имаш добро здраве.

8. Видиш ли насън връхни дрехи, значи ще имаш работа, а ако са долни дрехи, очаква те влюбване.

9. Сънуваш ли, че накапваш дрехата си, значи някой ще те предаде, а ако сънуваш, че переш дрехите си, предстоят ти лоши дни.

10. Видиш ли прострени дрехи в съня си, е знак, че ще разбереш притеснителни новини, а ако гладиш дрехи, готви се за продължителна тъга.

11. Ако дрехата ти се скъса, чака те премеждие, а ако закърпваш дрехи, ще изпаднеш в бедност и дълго ще таиш гняв и злоба.

12. Ако шиеш дрехи насън, ще имаш успех в любовта.

13. Ако сънуваш, че сгъваш и прибираш дрехите си, чака те спокоен и достоен живот.

14. Сънуваш ли, че дрехите ти изгарят, ще те въвлекат в препирни и разправии.

15. Сънуваш ли, че носиш тесни и впити дрехи, предстоят ти притеснения и неприятности, а ако дрехите ти са много широки и големи, значи си се захванал с нещо, което не е по силите ти, и ще станеш за смях.