Четвъртък, 9 Април 2020
Най-подходящите обувки за зодия Водолей
64

Най-подходящите обувки за зодия Водолей

Снимка: Thinkstock

Водолей – Ретро обувките са най-предпочитани от представителките на зодия Водолей. Те притежават всички възможни модели – маратонки,кецове, сандали, ботуши, стилето; цикламено, синьо, червено … Тъй като Водолеите обичат да експериментират с всичко, включително и с външния вид, те трябва да имат в гардероба обувки за всякакъв поводи, за всяко настроение и за всяка дреха.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

 ПРОЧЕТИ И ЗА ДРУГИТЕ ЗОДИИ:

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година