Четвъртък, 9 Април 2020
Най-подходящите обувки за зодия Стрелец
65

Най-подходящите обувки за зодия Стрелец

Снимка: Thinkstock

Стрелец – Представителките на зодия Стрелец залагат винаги на удобни обувки. Ежедневието им е свързано с много движение, което означава, че те трябва да могат да се движат бързо и без затрудненията на високите токчета. Обувките с връзките във всякаква форма са сред любимите им модели, а цветът, който харесват най-много, е черният – все пак той е неутрален и подхожда на почти всеки тоалет. 

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

 ПРОЧЕТИ И ЗА ДРУГИТЕ ЗОДИИ:

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година