Четвъртък, 9 Април 2020
Най-подходящите обувки за зодия Лъв
75

Най-подходящите обувки за зодия Лъв

Снимка: Thinkstock

Лъв – За представителките на зодия Лъв няма нищо по-изкушаващо от магазините за обувки. Те имат нужда притежават най-новите и модерни обувки веднага, щом те се появят на пазара. Разбира се, за дамите от тази зодия е задължително обувките им да привличат всички погледи – точно като любимите актриси от сериала “Сексът и градът”, за които обувките за скъп фетиш, на който просто не могат да устоят.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

 ПРОЧЕТИ И ЗА ДРУГИТЕ ЗОДИИ:

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година