Неделя, 5 Април 2020
Скандалът и реакциите на зодия Везни
107

Скандалът и реакциите на зодия Везни

Снимка: Thinkstock

Везни – Скандалите не са присъщи на представителите на зодия Везни. Те не обичат нито да започват кавгата, нито пък да участват в нея по какъвто и да било повод. Везните искат с дипломатично отношение да изгладят всички противоречия и докато вие говорите безспир, те ще водят съвсем нормален разговор с вас, който въобще не напомня на скандал.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

 ПРОЧЕТИ И ЗА ДРУГИТЕ ЗОДИИ:

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година