Четвъртък, 9 Април 2020
Скандалът и реакциите на зодия Рак
130

Скандалът и реакциите на зодия Рак

Снимка: Thinkstock

Рак – Грубите и агресивно-словесни разпри не подхождат на Раците. Тяхната душевност е наистина много нежна и те не могат да понасят кавги, които се изразяват в крясъци и в размяна на остри думи. Те ще направят всичко по силите, за да се опитат да предотвратят скандала или пък поне да смекчат думите и настроението на опонентите си.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

 ПРОЧЕТИ И ЗА ДРУГИТЕ ЗОДИИ:

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година