×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 17 Октомври 2018
Асцендент - изчисляване и тълкуване на асцендента
6689

Асцендент - изчисляване и тълкуване на асцендента

Асцендент - определение на това какво означава и как се изчислява вашият зодиакален асцендент. От латински думата (ascendant - изгряващ) – се използва за наименование и с него се обозначава зодиакалният знак, който е изгрявал на източния хоризонт в мига на вашето физическо раждане. За вашата зодиакална характеристика, асцендентът е втория по важност фактор във вашия личен хороскоп, след знака на Слънцето. Всъщност, характера и външния ви вид представляват амалгама от влиянията на знаците на Слънцето, Асцендента, Луната и другите планети, но най-голяма и сериозна “тежест” имат именно знака на Слънцето и на Асцендента. Градусът, в който попада Асцендента е условното “начало” на вашия хороскоп и на вашият живот. Може да получите допълнителна инормация за всичко свързано със зодиите и в wikipedia.

Реалното разположение на небесните светила в деня и точния час на раждане на дадената личност, се нарича хороскоп. Именно чрез тези данни, астролозите успяват да изчисляват 12-те астрологични домове включително и асцендента (изгряващият зодиакален знак на източния хоризонт по време на вашето раждане. На базата на хороскопите, които изграждат, астролозите умеят да правят отлични предвиждания за съдбата на даден човек, като обикновено обаче под хороскоп се разбира целия набор от астрологични тълкувания, които астролозите дават на разположението на небесните светила. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM