×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Понеделник, 24 Септември 2018

Зодията определя и лошите ни качества

Неоспорим факт е, че зодията до голяма степен определя характера, качествата и навиците ни. Знаем, че девите са непоправими перфекционисти, лъвовете са родени да ръководят, скорпионите обичат приключенията в спалнята, везните са най-пресметливи… Можем да продължим с изброяването на характерните черти за всяка зодия с часове.
Но целта ни тук е да запознаем читателите на AstroData.bg с някои от най-типичните лоши качества на всеки един зодиакален знак. Все пак не може да гледаме на света с розови очила, трябва да признаем, че всеки човек има и отрицателни черти. По-добре да сме подготвени и да знаем какво да очакваме от човека срещу себе си, съдейки по зодията му.

ОВЕН 21 март - 19 април

Противно на схващането, че овните са спокойни животни, представителите на зодия Овен са неочаквано агресивни и жестоки. Типично за детските години на Овните е да мечтаят за военна кариера, така че не се учудвайте, че често внасят смут и започват конфликти. Порасналите Овни трябва да се държат изкъсо, тъй като са склонни към прахосничество. Когато са сред хора Овните могат да отегчат събеседниците си, говорейки постоянно за себе си и без изобщо да се интересува от чуждото мнение по съответната тема.

ТЕЛЕЦ 20 април - 20 май

Може би ще ви шокираме, но се оказва, че Телците са дребнави, досадни и за капак клюките не са им чужди. Представителите на зодия Телец са изключително адаптивни в професионален план и лесно се ориентират как да изпълняват прищевките на шефа.В офиса те не търсят приятелства, а стълбицата, по която ще се издигнат по-бързо до успеха. Парите са от основна значение за този зодиакален знак. Доверието не е от силните страни на Телците, всъщност те не се доверяват дори на себе си.

БЛИЗНАЦИ 21 май - 20 юни

Емоционално Близнаците си остават цял живот като малки деца. Сблъсъкът с реалността за Близнаците е болезнен и често се опитват да го избегнат, отричайки фактите. За представителите на зодия Близнаци може да се каже, че се опитват да си създадат стъклен похлупак, в който да живеят, за да не трябва да приемат действителността. Умственото и физическо напрежение не им е по вкуса. Често срещани професии за Близнаците са тези на актьор и писател.

РАК 21 юни - 22 юли

Представителите на зодия Рак са изключително консервативни. Обичат да влизат в спорове и да побеждават в тях, за да докажат за пореден път пред себе си правилната си позиция по всеки един въпрос. Раците обикновено се крият зад маската на силата и увереността. Всички раци с удоволствие се отдават на почивка, а най-много обичат да се уединяват на някое местенце, където на останат сами със себе си и мислите си.

ЛЪВ 23 юли - 22 август

Оказва се, че представителите на зодия Лъв са доста мързеливи и се опитват да се сдобият с пари от близките и семейството си. Лъвовете са изключително горди и самовлюбени. Не се скъпят и пръскат пари с лека ръка. Разбира се, Лъвовете смятат за задължително целият свят да се върти около тях. За тях победата е от първостепенно значение и всячески се стремят към нея. Лъвовете се смятат и за безгрешни, така че не се опитвайте да им посочите къде са сбъркали – за тях такава възможност просто не съществува.

ДЕВА 23 август - 22 септември

Може би никой няма да остане изненадан от факта, че Девите са свадливи, дребнави и алчни. Желанието на Девите винаги всичко да е в изряден вид ги превръща в същинска досада както на работното място, така и у дома. Всяко едно действие при представителите на зодия Дева е внимателно премислено. Спонтанността изобщо не е вариант за тях. Трябва да имаме едно на ум и да внимаваме, тъй като Девите обичат интригите и умеят изкусно да плетат такива.

ВЕЗНИ 23 септември - 22 октомври

Много е неприятно, но Везните не се отличават с неповторимо чувство за хумор. Парите също не са от нещата, които се срещат при представителите на зодия Везни. В любовта никак нямат късмет. Самостоятелните изяви не са в кръвта на Везните, затова ръководните позиции при тях са рядкост. Не обичат да взимат решения и често оставят избора в чужди ръце. Везните все пак се смятат за особено компетентни в сферата на изкуството и изразяват свободно мнението си на подобна тематика.

СКОРПИОН 23 октомври - 21 ноември

Неприятно, но факт – Скорпионите лъжат, предават и плетат интриги. Разрухата им е в кръвта. Поставят ли се нещо за цел, няма да пожалят нищо и никого, за да я постигнат. Представителите на зодия Скорпион са кариеристи и често успяват да се домогнат до високи постове. А ето и по-пикантна информация за Скорпионите – изключително много им се нравят нецензурни вицове и филми с порнографско съдържание.

СТРЕЛЕЦ 22 ноември - 21 декември

Неподправени оптимисти. Представителите на зодия Стрелец живеят в свой собствен свят, в който зло просто не съществува. Креативността им е голяма, но често граничи с фикцията. Стрелците всячески се опитват да привлекат свои поддръжници, с които да споделят оптимистичните си нагласи, но рядко намират такива. Разбира се, всички хубави помисли са подправени със солидна доза лъжи. Стрелците си падат по шумни сбирки, където могат да ядат и пият на корем на чужда сметка.

КОЗИРОГ 22 декември - 19 януари

Не очаквайте съчувствие от Козирозите. Те са студенокръвни и жестоки. На работното си място се справят отлично, поставят ли си цел, я гонят докрай. Представителите на зодия Козирог обичат да се заяждат дори за най-дребни детайли и са напълно лишени от чувство за хумор. Фантазирането не е присъщо за Козирозите. Внимавайте да не ги обидите, защото са злопаметни и отмъстителни. Козирозите не са способни да прощават, просто не им е в природата.

ВОДОЛЕЙ 20 януари - 18 февруари

Безнадеждни фантазьори и мечтатели. Не заемайте пари на Водолеи, защото бързо забравят, че са ги взели от вас. Представителите на зодия Водолей не държат на обещанията си и силата им не е на работното място. Не правете планове за съвместна почивка с Водолей, тъй като постоянната липса на пари му пречи да превърне мечтите си в реалност. Също така не разчитайте да получите добър съвет от тази зодия, защото връзката с реалния живот при Водолеите е напълно прекъсната.

РИБИ 19 февруари - 20 март

Не вярвайте на Риби. Лъжите са им в кръвта до такава степен, че понякога забравят къде свършва лъжата и започва истината. Представителите на зодия Риби постоянно изопачават истината, но не с цел лична облага, а просто защото им идва отвътре. Не разкривайте съкровените си тайни на Риби, защото за тях е удоволствие да слушат за чуждите несгоди, а след това да ги споделят на някой друг. Работата определено натоварва Рибите и не я вършат с удоволствие.AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM