Понеделник, 4 Декември 2023
Знаците за неговата изневяра
1331

Знаците за неговата изневяра

Снимка: Getty Images

Прекарвате ли безсънни нощи, чудейки се дали той наистина е само ваш? Сигурни сме, че много дами са изпадали в тази ситуация. Също така знаем, че понякога всички тези притеснения се оказват напълно неоснователни. Но ако все пак искате да имате ясна представа за това как партньорът ви прекарва времето, с което не е с вас, дали наистина ви е верен, или пък използва всеки удобен момент, за да кривне встрани, има начини да разберете. 


Обсипва те с подаръци и цветя
Разбира се, на пръв поглед няма нищо притеснително в това половинката да те кара да се чувстваш наистина обичана и желана. Но най-напред трябва да си спомниш кога за последно той е проявявал такова внимание? Може би е било в началото на връзката ви, когато комплиментите, цветята и подаръците са били нещо съвсем нормално и в реда на нещата. Но ако вече сте заедно от дълго време и дори не можете да си спомните кога е бил последния път, когато той е проявявал такова внимание към вас, то най-вероятно става дума за гузна съвест.

Външният вид се променя 
Разбира се, това правило важи и за двата пола. Ако доскоро е било просто невъзможно да накарате човека до себе си да излезете на дълга разходка или да потичате в парка, а сега той се отдава на тренировки всяка вечер, може би има нещо, което не ви казва. Да, съществува вероятно той просто да е решил, че иска да изглежда по-добре, което е наистина чудесно и не е повод за обвинения в изневяра. 


Телефонът е залепен за ръката му
Без съмнение модерните технологии са неизменна част от ежедневието. Но ако преди половинката ти е искала да прекарва вечерите след уморителния работен ден на спокойствие, без да гледа в някой монитор, а сега не може да се отдели и за секунда от смартфона, може би чака нечие съобщение. 

Ревността му към теб вече я няма
Най-сигурният знак, че той изневерява е загубата му на интерес към твоите ухажори. Преди той трудно сдържаше гнева си, когато някой колега от работата ти се държеше мило с теб и не му харесваше какви погледи ти хвърлят случайните минувачи, а сега вече не се впечатлява от нищо. Отново гузната му съвест се обажда и мнението му е, че няма право да проявява собственическо чувство, когато сам не е честен с теб.

Ангажиментите му стават все повече
Изведнъж му се налага късно вечер да помага на приятели, които са закъсали с колата? Добре, ситуацията е напълно нормална, но не и когато се случва всяка седмица. Ако излизанията му се увеличат и всеки път се оправдава с тайфата, то тогава най-вероятно има за какво да се притесняваш.