Неделя, 25 Октомври 2020
Житейските решения, за които не трябва да се оправдавате
318

Житейските решения, за които не трябва да се оправдавате

Случвало ли ви се е да се чувствате виновни, когато някой ви попита защо още не сте се задомили, защо още не сте започнали диета, защо не сте приели покана за среща от “онзи готин пич от офиса”? Много хора изпитват вина за собствените си решения и избори в живота, а истината е, че при много от тях това чувство е напълно неоправдано. Научете кои ваши житейски решения зависят единствено от вас и не сте длъжни да давате обяснения за тях за никого.

Външен вид
Без значение дали става дума за извайване на мускули или за сваляне на излишните килограми, натрупани около празниците, начинът, по който изглеждате, е ваш избор. Така че, следващия път, когато някой ви попита защо си похапвате сладко вредни храни, а не се потите на бягащата пътека, просто се усмихнете чаровно и елегантно сменете темата. Тялото е ваше и няма каквато и да била причина да се чувствате виновни заради начина, по който изглежда то.

Изборът да останете насаме със себе си
Получили сте покана за невероятно парти в събота вечер, но имате огромното желание просто да се излегнете на дивана с хубава книга и червено вино? Направете го и не се чувствайте задължени да приемете поканата само защото се притеснявате какво ще си кажат другите за вас и за вашето поведение. Часовете или дори дните, които искате да прекарате в самото са ваш избор, породен от вашите собствени желания.

Вашата кариера – ваш избор
Може би близките ви все ви питат защо продължавате да работите в тази фирма, защо не потърсите нови хоризонти, защо не се развивате. Точно в този момент чувството за вина и изчервяването не би трябвало да се появяват. Вие избирате какво и как да работите. Ако се чувствате добре, то тогава няма причина да се оправдавате защо не сменяте работното си място.

Relationship status – зависи от вас
Често се случва близките да ви притискат с неудобни въпроси защо нямате сериозна връзка или пък защо не искате да встъпите в брак с половинката. Отново ситуация, която не би трябвало да предизвиква каквито и да било оправдания от ваша страна. Вие избирате човека, с когото искате да остареете. Вие избирате дали тази връзка да бъде скрепена с подпис.

Изразяването на мнение е нормално поведение
Много хора кимат одобрително срещу своя събеседник, ясно осъзнавайки, че той не е прав. А защо не изразите и вашата гледна точка по въпроса? Изразяването на мнение е ваше право и не би трябвало да ви кара да се чувствате виновни.

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година