×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 17 Юли 2018
Защо не бива да се шегуваме с някои зодиакални знаци
11203

Защо не бива да се шегуваме с някои зодиакални знаци

Шегите обикновено ни карат да се отпуснем. Благодарение на тях в доста ситуации можем да погледнем на нещата от друг ъгъл и вместо да изпадаме в дълбоки депресии, просто да се надсмеем над несгодите и да продължим уверено напред.

Но на всички ни е добре известно, че има хора, които не понасят никак добре шегите, които са насочени пряко към тях. Дори и последното нещо, за което сте си помислили, изричайки някоя шега, е да обидите човека срещу вас, той ще приеме думите ви навътре и няма да ги забрави.

Екипът на AstroData.bg е приготвил списъка на зодиакалните знаци, които никак не обичат шегите, адресирани до тях самите. А и ще научите какви реакции можете да очаквате от тях, когато се почувстват засегнати от вашите смешни забележки.

Представителите на зодия Скорпион наистина не обичат околните да проявяват чувство за хумор към самите тях. Не ни разбирайте погрешно – Скорпионите обичат да се шегуват и дори да се надсмиват над другите, но когато ситуацията се преобърне и те усетят, че стават поводът за смях, очаквайте огромни последствия.

Това са хора, които се известни с огромно его, което лесно може да бъде накърнено. За вас шегата може и да е била напълно добронамерена и изречена точно на място, но Скорпионите изобщо няма да я приемат по този начин. Изречете ли дори само веднъж някоя лека забележка под формата на майтап към някой представител на зодия Скорпион, то той моментално ще ви докаже, че най-добре би било просто да замълчите. Наистина горчиво ще съжалявате, защото той мигновено ще избълва куп, не дотам добронамерени и дори злобни уж шеговити забележки, по ваш адрес.

Овните също не носят на майтап. Шегите за тяхна сметка никак не им се нравят и те реагират остро, когато ги чуят. Дори и да става дума за нещо съвсем безобидно, което всички останали ще сметнат за добронамерена шега и повод да се посмеят, Овните няма да оставят думите ви ненаказани. Те няма да се бавят, а директно ще ви кажат някои неприятни и злобни коментара по адрес на човека, казал шегата.

Имайте предвид, че Овните обичат смеха, но забележете, че в случая става дума за смеха на чужд гръб. Няма значение дали шегата е била основателна, или пък тя само косвено се отнася до него, Овенът съвсем ясно ще ви покаже, че сте сгрешили, избирайки именно него за обект на шеговити подмятания.

Родените под зодиакалния знак Близнаци също не са големи почитатели на шегите по техен адрес. Е да, те оставят впечатление, че са хора, които обичат да се закачат с всички и могат отлично да забавляват цялата компания, но шегите ви няма да бъдат добре приети от тях.

Не забравяйте, че Близнаците трудно приемат чуждо мнение, а докато това се случи, те просто пропускат покрай ушите си всички ваши реплики. Така че, опитите ви за шеги по повод някой представител от този зодиакален знак ще ударят на камък.

Със сигурност представителите на зодия Водолей изглеждат като забавни и разбрани хора. И това наистина е така до момента, в който някой реши да се пошегува с тях. Дори и най-невинната реплика може да стане повод за грандиозен скандал, от който ще ви бъде наистина трудно да се измъкнете.

Водолеите обичат да се надсмиват над останалите и го правят със завидна лекота. Дори понякога е наистина трудно да разберете дали го правят съвсем невинно, или пък чрез куп шеги по ваш адрес ви казват какво всъщност мислят за вас. Но не си мислете, че можете да се присъедините към закачките на Водолеите – това е нещо, което правят сами.

Може би никой не би се изненадал да научи, че Козирозите също попадат в класацията на зодиакалните знаци, които не обичат някой да се шегува с тях. Все пак става дума за хора с много висока самооценка и твърдото убеждение, че повечето хора не могат да им стъпят и на малкия пръст. Именно това е и причината, поради която те никак не обичат някой да се шегува с тях. А и като цяло те смятат мнението на хората за ненужно.

Всеки един, роден под зодиакалния знак Козирог, знае как да се изключва от всички шумове, които не желае да чува и това качество се проявява всеки път, когато някой говори за тях самите. Но не очаквайте открита саморазправя с Козирог, когато той се е почувствал засегнат от вашите думи. Той ще намери доста по-елегантен и запомнящ се начин да ви докаже, че ви смята за човек, чието мнение просто не е от никакво значение.

Добре е да знаете, че Козирозите изобщо не търпят който и да било да изказва мнение за характера или пък за някаква тяхна постъпка. Ето защо горещо ви съветваме просто да намерите начин да комуникирате с Козирозите и този начин в никакъв случай не бива да бъде под формата на шега.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM