Четвъртък, 23 Септември 2021
Защо мнението на другите е без значение!
386

Защо мнението на другите е без значение!

Мислиш ли постоянно как изглеждаш в очите на другите? Смяташ ли, че днес някой в градския транспорт те е погледнал неодобрително, защото не си с перфектен грим? Притесняваш ли се какво ще си каже мъжът, когато по време на среща си поръчаш пица, а не задължителната салата?

Всички се вълнуваме от мнението на околните. Защо? Защото всички сме научени да търсим одобрени в другите, а не в самите себе си. А не става ли дума за това, че се чувстваме неуверени и искаме безброй потвърждения, за да повярваме, че се справяме добре на работното място, че сме наистина толкова красиви, колкото ни казват?

Не можеш да контролираш всичко и всички
Първата ви среща е минала и ти не можеш да заспиш, защото непрекъснато се чудиш какво мисли той за теб? Да, случва се на всички, но точно в такива ситуации просто трябва да проумееш, че каквито и впечатления да си оставила у него, те вече са факт. Ето защо просто няма смисъл да се терзаеш с безкрайни въпроси, чиито отговори ще научиш, когато той те потърси отново.

Тези терзания са загуба на време
Замисли се колко много нерви и енергия ти костват всички тези въпроси. А какво би могла да свършиш през това време? Би могла просто да се забавляваш! Защо трябва да изпадаш в униния, докато си седиш замислена у дома, мислейки за мнението на другите? Използвай времето и тази енергия за нещо по-градивно, което ще те накара да се чувстваш добре.

Гафовете се забравят бързо
Казала си нещо неуместно на вечерята с родителите му или на бизнес среща? И какво от това? Запомни, че грешиш, ако смяташ, че тези хора ще запомнят ясно какво точно си направила или казала. Уверяваме те, че съвсем скоро и ти ще си спомняш за неловката ситуация с усмивка.

Никой няма да оцени усилията ти
Да, ти се съобразяваш с околните, помниш всички техни предпочитания и се стараеш да им угодиш. А някой прави ли същото за теб? Защо мислиш, че твоето добро отношение ще бъде оценено по какъвто и да било начин? Спри да се съобразяваш и да поставяш мнението и нуждите на другите пред собствените!

Скучните хора обсъждат
Мислиш, че някой те обсъжда, защото не си изглеждала добре или не си се държала подобаващо? Не! Много хора просто имат нужда да говорят за другите, тъй като те самите нямат какво да кажат за себе си. Чувствай се горда, че си направила нечий ден интересен.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година