Сряда, 6 Декември 2023
Защо е чудесно да си необвързана
895

Защо е чудесно да си необвързана

Струва ти се, че навсякъде около теб всички са по двойки. Постоянно се срещаш с приятели, които говорят само за половинките си. Статусът "необвързана" в никакъв случай не бива да те натъжава и да те кара да чувстваш, че изпускаш нещо значима. Поговорка гласи, че след всеки дъжд изгрява слънце, което означава, че да бъдеш необвързан има много предимства.Наслаждаваш се на любимите занимания
На много хора им се налага да правят редица компромиси, когато са във връзка. А когато разполагаш с цялото си време и не ти се налага да се съобразяваш с когото и да било, можеш да правиш всичко, което обичаш, без да се притесняваш от чуждото мнение. Например, да прекараш целия уикенд у дома с вкусно хапване с любимия сериал. Да, гледането на много серии на "Сексът и градът" със сигурност няма да допадне на половинката ви, но когато такава няма, можете да се отпуснете и да се насладите на остроумните женски коментари. 

Фокусът е върху теб
Когато си необвързана, можеш да се погрижиш за себе си и за кариерата. Можеш да посетиш курсове, които ще подобрят квалификацията ти, можеш да оставаш в офиса до късно, за да завършиш проекта, върху който работиш, без да се притесняваш, че трябва да обясняваш на някого къде си и защо си се забавила. А защо не се заемеш с ремонт на апартамента, избирайки онази сладки момичешки цветове, които толкова ти харесват. Забавления с приятели
Макар и някои хора да го отричат, когато си във връзка, не ти остава много време, за да се забавляваш с приятели така, както си го правила преди. Е, когато си сама, няма причина да не се отдадеш на луда вечер с момичетата или пък да се поглезите с някой спа уикенд и да се откъснете за малко от ежедневието. 

Срещи, срещи и пак срещи
Има ли нещо по-приятно от приготовленията за първа среща? Когато си необвързана, можеш да се насладиш на мъжкото внимание, от което имаш нужда, излизайки на срещи с различни кандидати. Уверяваме те, че не само ще се забавляваш, но тези преживявания ще имат положителен ефект върху теб. Благодарение на различните хора, с които се срещаш, ще имаш възможност да разбереш и какъв тип мъж ти допада най-много, за да го разпознаеш, когато срещнеш нова изгора и да знаеш какво можеш да очакваш от него.