Сряда, 19 Юни 2024
За какво най-често лъже той
847

За какво най-често лъже той

Снимка: Shutterstock

Отношенията с партньора ви са чудесни и вярвате, че всичко се дължи на откровеността? Е, не отричаме, че има хора, които не обичат лъжите, но е всеизвестно, че така наречена "бяла лъжа" се използва от голяма част от господата, когато просто искат да си спестят някоя караница. Разберете кои са случаите, в които той със сигурност ви спестява истината.

Искаш ли да излезем с момичетата в петък вечер?
Отговорът му е "да", но в действителност е наистина ужасен от идеята да прекара дълги часове с теб и приятелките ти. За него това излизане е еквивалент на средновековно мъчение, тъй като ще му се наложи да слуша клюки и признания за връзките на твоите приятелки, които изобщо не го интересуват.

С колко жени си бил?
Отговорът му най-вероятно е било едноцифрено число и може би ти се е сторило, че бройката е прекалено малка. Е, тя наистина е такава, защото той не иска да те разстройства с признания за всички връзка, мимолетни или не, които е имал. По-добре да ти спести тази информация, за да не се стига до скандали и до съмнения от твоя страна.

Готвя ли по-добре от майка ти?
Защо искаш да научиш истината? Разбира се, той знае, че ти се стараеш в кухнята и знае, че искаш да му приготвяш само вкусни ястия. Но ако не си професионален готвач, то тогава ще ти отнеме време и доста труд, докато достигнеш до истината за готвенето, до която достига всяка майка.

Колко често гледаш порно? 
Често срещан въпрос, на който мъжете са открили, че е най-безболезнено да излъжат, казвайки, че не харесват подобен жанр. Може би ти е споделил, че не ми харесва колко изкуствено е всичко, как липсва какъвто и а бил сюжет, че тези филми представят жените в неподобаваща светлина? Истината е, че той гледа и обича да гледа еротични филми. Просто трябва да го приемеш.

Колко изпихте с момчетата снощи?
Има ли някакво значение точно какво количество алкохол е погълнал той по време на мъжката вечер с тайфата? Разбира се, че няма. Все пак те са излезли, за да се веселят и точно това са направили. Дали алкохолът се леел като водопад, или е изпил само две бири - какво значение има? 

Защо не отговори на съобщението ми?
Най-честият отговор на този въпрос гласи, че той е спял или е бил много зает в офиса. В действителност той е видял съобщението, но по някаква причина просто е пропуснал да ви напише отговор. Това не означава, че не държи на вас или не е искал да ви отговори - просто е забравил.