Понеделник, 4 Декември 2023
Ето това е интимността, за която си мечтаят дамите
894

Ето това е интимността, за която си мечтаят дамите

Снимка: Getty Images

В случай, че винаги сте се питали какви са интимните фантазии на представителките на нежния пол, днес ще научите отговора. Гарантираме ви, че някои от тези фантазии ще ви изненадат.

Ролеви игри
Всъщност тази фантазия е любима и на много мъже. При дамите обаче става дума за не само за обличането на някое палаво костюмче, а по-точно за играенето на истинска роля. Например, ако за господата фантазията с ученичката или учителката се изразява само в карираната поличка и бяла ризка, то за дамите е възбуждащо наистина да се държат като такива.

Чувствен масаж
Вече навсякъде може да се намери масажно олио с невероятен аромат, с чиято помощ партньорите да се масажират дълго и бавно. Именно изпълнението на тази фантазия може да докара всяка жена до екстаз, тъй като подготовката преди самия интимен акт е много по-дълга.

Мъжът поема напълно контрол
На дамите им харесва понякога половинката й да определя темпото, да я целуне страстно, притискайки я към стената, когато тя изобщо не го очаква. По този начин тя ще се почувства напълно под контрола на любимия и ще очаква с нетърпение всяко негово следващо движение. 

Целодневна любовна игра
Работният ден минава бавно, но той със сигурност ще бъде далеч по-интересен, когато мъжът изпраща палави съобщения на половинката си. Тази фантазия на дамите е лесно изпълнима и ви гарантира, че когато и двамата се приберете след работа, ви очаква наистина страстна нощ в спалнята.

Палави... някъде навън
Фантазията за това да сме палави на публично място е сред една от любимите на дамите. Разбира се, става дума за страха от това някой да не ви види. Местата, които са подходящи за тази цел, са наистина безброй, така че просто я изненадайте някъде, където сте сами. 

Тя определя темпото
Бавният и нежен допир е наистина прекрасен, но понякога на нея ѝ се иска партньорът ѝ да бъде малко по-груб (наблягаме на думата "малко"). Тя иска сама да ти каже за какъв тип интимни забавления е настроена тази вечер, а мъжът да изпълни всяко едно нейно желание. 

Тя да бъде първа
Оралните ласки са любими и на двата пола. Но често дамите се измъчват с въпроси дали на него наистина му е приятно да го прави. В тази фантазия тя си представа как ти я събличаш бавно и се заемаш с доставянето на удоволствие, показвайки, че това действие доставя удоволствие и на теб. Това ще я накара да се отпусне и да осъзнае, че ти искаш тя да изпита върховното удоволствие първа... и то няколко пъти.