×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 22 Май 2018
Високосната 2016 година е на прага ни - какво да очакваме от нея?
42559

Високосната 2016 година е на прага ни - какво да очакваме от нея?

Високосната 2016 година е на прага ни - какво да очакваме от нея? Има ли съдбноносно значение в това? Какво вещае астрологията за предстоящата високосна година? Не е трудно да си отговорим на всички тези въпроси.

2016 година ще бъде високосна и това не е тайна за никой. Смята се, че високосните години не са особено благоприятни, но ние държим да проверим дали наистина е така и какво реално може да се очаква от високосната 2016 година?

Продължителността на високосните години е 366 дни тоест един ден в повече от обичайните. Този ден се прибавя към най-малкият месец в годината февруари. Защо се случват високосните години? За една година земята прави пълен оборот за 365 дни и 6 часа. Съответно за всяка година се прибавят по 6 часа и за четири години става цял ден.

Термина високосна година за пръв път е бил въведен в Римската империя от Юлий Цезар. Какво не е препоръчително да се прави през високосна година? Не трябва да се строи нов дом. Не е желателно да се сменя работата или дейността по скоро ще загубите отколкото да спечелите. Развода също не е благоприятен счита се , че никои от съпрузите няма да намери лично щастие. Не бива да се берат гъби, смята се че през годината гъбите ще съберат много негативна енергия която ще се отрази негативно на хората. Не е желателно да се споделят плановете ви за напред с други хора защото е много вероятно да не се осъществят. Не трябва да се отдават или продават домашни животни , защото успеха ще напусне дома.

Все пак хората не трябва да се настройват негативно за неуспехи и бедствия, позитивната настройка и мислене, със сигурност успяват да преодолеят негативните въздействия на годината, но със сигурност ще трябва да се борите за това. За разлика от предходни години, 2016 обещава, че няма да бъде фокусирана единствено върху отрицателните енергии. Подробности за това ще може да прочетете в новия годишен хороскоп за 2016 година, който подготвяме в момента! Ако нетърпението да разберете какво ви очаква в личен план е по-силно от вас, може да си изготвите личен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM