Неделя, 14 Април 2024
Въпросите, които половинката ви не иска да чува
1295

Въпросите, които половинката ви не иска да чува

Отношенията между хората са сложни, а още по-сложни са интимните връзки. Комуникацията между двамата партньори е от огромно значение за поставяне на стабилни основи и за заздравяване на тези отношения. А кои са въпросите, които просто не трябва да задаваме на половинката, ще научите тук.

Искаш ли да станем трима?
Сигурни сме, че когато сте открили правилния човек и вече знаете, че именно с него искате да прекарате остатъка от живота си, ви е трудно да не зададете този въпрос. Но истината е, че темата за деца трябва да се обсъди внимателно и то когато сте сигурни, че партньорът ви е на същата вълна. Разбира се, това правила важи с пълна сила за връзки, които са още в началото и все още не сте преминали през етапа "Искаш ли да се пренесеш при мен?".

Обичаш ли ме истински?
Това е още един въпрос, с който не бива да притеснявате половинката. Когато чувствата са искрени и силни, то тогава няма да има нужда задавате този въпрос, защото той най-често изразява вашата неувереност във връзката.

Дебела ли съм?
Безспорно това е може би най-често задаваният въпрос, който дамите отправят към своите кавалери. В действителност той не трябва да присъства в речника ви, тъй като начинът, по който се възприемате самите вие е най-важен. Ако се чувствате привлекателни и се гордеете с фигурата си, то тогава просто не е нужно да задавате въпроса на партньора.

Кога искаш да се оженим?
Да, може би сте достигнали до етап във връзката, когато очаквате предложение за брак. Но това не означава, че трябва да притеснявате вашия любим с този въпрос. Все пак предложението трябва да бъде изненада.

За какво си мислиш/ Защо не ми говориш?
Забелязвате, че партньорът ви е умислен и без да се усетите вече сте изстреляли въпроса. Е, следващия път просто се опитайте да проявите повече разбиране и да не го притеснявате. Може би е притеснен заради проблеми в работата или просто е уморен, но важното е, че той ще ви каже сам за какво мисли, когато прецени.

Харесваш ли новите ми гримове?
Наистина ли мислиш, че половинката ти се интересува и разбира от козметика? За него е важно как изглеждаш и е без значение какви са продуктите, които си използвала, за да постигнеш тази визия. Той те харесва със и без грим, така че информацията за използваното червило, спирала или сенки можеш да запазиш за себе си.