Неделя, 25 Февруари 2024
Само едно не разбирам – аз ли съм му слабост, или той на мен?
2299

Само едно не разбирам – аз ли съм му слабост, или той на мен?

Нека ви разкажем една житейска история, която може да бъде много поучителна за всеки от нас в емоционален аспект. Една история за любов, разлика в годините и разни други неща, които често застават на пътя на двама души. Исорията е на една жена, която прдпочита да остави името си в тайна.

Влюбих се в един мъж, който с 10 години по-голямо от мен…

Всичко, което ще ви разкажа, започна преди години, когато дойдох в София на гости при леля и се запознах с един мъж. Влюбих се в него. Всеки ден мечтаех да ме забележи, въпреки че бях с 11 години по-ммлада. Минаха седмици, докато се осмелих да го целуна, а той вместо да ми отвърне, ме отблъсна. Още си спомням думите му: „Аз съм на една вълна, а ти на друга!“. Тоест аз съм истински мъж, а ти си още млада.

Минаха трите месеца гостуване и трябваше да се връщам в своето малко род­но градче. Добре, че имах приятели там. Намерих си приятел, бяхме заедно, ако ме разбирате, ста­нах жена, но пак мислех за мъжа, когото бях срещнала. Веднъж една приятелка ми съобщи, че онзи мъж отно­во е в София – ако мога, да ѝ отида на гости. Така и на­правих. Точно тогава нейни­те родители бяха при баба ѝ и тя ми направи страшна изненада – звънна се и ко­гато отворих входната вра­та, пред мен стоеше краса­вецът, в когото бях влюбе­на. Гледахме се и не се ос­мелявахме да се доближим. Но той не издържа и ми про­шепна: „Ти ще си моя.“ Цяла нощ не можах да заспя и мислех за думите му. На следващия ден обясних, че трябва да си тръгвам, а моят любим каза: „Не се притес­нявай, аз ще те закарам, на път ми е.“

Сутринта станахме рано и тръгнахме. На една бензи­ностанция закусихме и пих­ме кафе, а преди да се ка­чим в колата, той ме целу­на. Беше много вълнуващо. Като пристигнахме, го поканих вкъщи, нашите ги няма­ше. Щом затворихме вход­ната врата, започнахме да се целуваме като невидели. Така стигнахме до стаята ми, той ме взе на ръце и ме сложи в леглото. Започна да ме разсъблича нежно, като не спираше да ме це­лува. Като усети, че съм го­това, проникна в мен, а аз изгарях от желание… След като той си тръгна, се почувствaх ужасно самотна.

Дълго мислих и реших да се преместя в София. Оба­дих се на приятелката си и ѝ казах, че се нуждая от ра­бота и квартира. Тръгнах и скоро животът ми в столи­цата се подреди. След 6 месеца моят възлюбен също дойде и започна да търси работа, защото съпругата му трябваше да влезе в болница… Когато се срещахме, целувките, страстите и всичко беше по-вълнуващи и отпреди.

Само едно не разбирам – аз ли съм му слабост, или той на мен?