Понеделник, 4 Декември 2023
Силата на разнообразната любовна игра
850

Силата на разнообразната любовна игра

Колко важна е любовната игра? Макар повечето хора да са на мнение, че тя е от огромно значение за дамите, но чак толкова за мъжете, е важно да знаете, че и двата пола могат наистина да се повлияят от нея. Удължената и разнообразна любовна игра със сигурност означава, че сънят е последното, за което ще мислите тази нощ в спалнята. А как да разчупите рутината, ще научите тук.

Уханието след баня
Разбира се, не става дума за факта, че хигиената трябва да бъде на първо място (защото наистина е така). Имаме предвид, че любовната игра може да започне именно когато любимата излиза от банята. Тя ухае невероятно, мъжът до нея няма представа дали това е нейното ухание или е използва парфюм, но мокрото женско тяло до него, съчетано с този съблазнителен аромат, веднага го настройват за палави преживявания. 

Дамите командват
Противно на повечето клишета, мъжете обичат да бъдат контролирани от дами. Защо не започнеш да го събличаш бавно и изкусително, докато той трябва единствено да стои мирно и да гледа какво се случа. Тази любовна игра ще превърне изненадата му в нетърпение да те има.

Бавно... много бавно
Господата често нямат търпение любовната игра да се превърне в нещо повече, но не знаят какво изпускат. Покажи му, че тя също носи огромна наслада и не му позволявай да избързва. Накарай го да те желае наистина силно, преди да му се отдадеш и той ще открие ново значение на думата "възбуда".

Изненадваща интимност
Сами сте у дома или сте навън с приятели - няма никакво значение. Просто допри устни до ухото му и издишай съблазнително или му прошепни нещо наистина палаво. Той веднага ще разбере намека ти и ще се включи в тази вълнуваща любовна игра. Е, ако сте навън, то тогава бъдете малко по-дискретни, но пък в такъв случай и нетърпението е още по-голямо. 

Нека те погледа
Дамите винаги се притесняват от тялото си. Не харесват бедрата си, ръцете, раменете и така нататък. Скъпи дами, начинът, по който любимият ви възприема тялото ви, е коренно различен от вашия. Той не смята, че сте натрупали излишни мазнини около ханша, а вижда пред себе си една наистина изкусителна дама. Оставете го да ви погледа, нека се наслади на всяка една ваша извивка, което е и чудесен старт на любовната игра. 

Продължителността на любовната игра зависи изцяло от вас. Но все пак ще напомним, че удълженото нетърпение и възбуда със сигурност носят по-голямо удоволствие и правят преживяването по-специално.