Понеделник, 4 Декември 2023
Шарън Стоун за първичното и човешкото
552

Шарън Стоун за първичното и човешкото

Шарън Стоун за пореден път доказва, че е не само актриса, но и човек, заслужаващ уважение. Споделените от нея мисли за взаимоотношенията между хората, връзките, любовта и паденията ни доказват, че е силна жена. Емблематичната героиня от "Първичен инстинкт" за пореден път се проявява като една от най-влиятелните актриси в Холивуд.

А ето и кои са истините за живота, които тя споделя с нас:

1. Красивите жени са умни и умните жени са красиви. Красотата е навсякъде в нас и отвъд. Няма грозни жени.

2. Не се чувствайте виновни за желанията си. Най-важният човек на света сте самите вие и трябва да угаждате на прищявките си. А това, което не е важно за вас, просто не ви е необходимо. 

3. Пенисът вече не е водеща сила при мъжете. Те се управляват от разума и емоциите си, а останалите желания вече могат да поставят на заден план. 

4. Радостта не идва с богатството или със задоволените интимни желания. Щастието градим самите ние с много труд.

5. Мъжете на 21-ви век се справят отлично със симулирането на връзка, докато жените все още държат първенството по симулиране на оргазъм. 

6. Никой мъж не може да устои на комбинацията от душевно богатство, интелект и красота. Не се притеснявайте - в кърпа ви е вързан. 

7. Наличието на много проблеми във вашия партньор е ясен сигнал. Не бива броят на неговите проблеми да надвишава вашите, защото ще иска от вас да ги разрешите, преди да сте се заели със своите. 

8. Не се чувствам сама. Предпочитам да съм сама, а не да съжалявам, че съм избрала грешния принц. 

9. Козметиката и помадите няма да ви направят красиви, докато сами не повярвате, че сте такива.  

10. Любовните взаимоотношения са рисковани. Трябва винаги да си нащрек, за да не направиш погрешен ход и всичко да се сгромоляса. 

11. Умението да продължиш напред е най-ценното качество. 

12. Интересна е тази жена, която е преживяла трудни моменти, но е съумяла да се справи с тях с чувство за хумор и усмивка. 

13. Ако се чувства[ самотен, то тогава хората около теб не могат и не искат да те разберат. 

14. Жената трябва да умее да печели симпатиите на околните с енергия, увереност и сила. Тогава тя ще бъде възприета като красива и способна. 

Шарън Стоун е вдъхновение за днешните жени, защото показва силата на жена, която може да преживее различни падения, но да не загуби желание да се справя с проблемите. Тя ни учи как да се възприемаме, как да се чувстваме добре в собствената ни кожа и да вярваме в себе си.