Понеделник, 4 Декември 2023
Разкрий дали е добър в леглото
1260

Разкрий дали е добър в леглото

Снимка: shutterstock

Твърди се, че има много начини да разбереш дали половинката ти ще се представи добре в спалнята. Но кои от тях са наистина верни и кои са знаците, които ясно подсказват какви са неговите заложби?

Нежни и премерени докосвания
Един от най-сигурните признаци, по които можеш да разбереш дали той е наистина добър в леглото. Обърни внимание на всяко едно докосване, независимо дали става дума за невинно погалване по рамото или нежен масаж на врата. Точно от тези докосвания можеш да си направиш и извода как ще те докосва той, когато страстите се разпалят.

Бива го в танците
Мъжете, които могат да танцуват, често са и много добри любовници. Това е факт. Разбира се, не е задължително той да бъде професионален танцьор, а по-скоро става дума за това как движи тялото си под ритъма на музиката. 

Може да чака
Прибързаните действия обикновено не говорят добре за уменията на представителите на силния пол. Ако излизаш с мъж, който веднага иска да те насочи към спалнята, то тогава очакванията ти не трябва да бъдат големи. Добрият любовник знае кога е дошъл правилният момент и знае как да те предразположи, без да избързва. 

Задава много въпроси
Когато един мъж се интересува от теб, то тогава той иска да узнае повече за твоите предпочитания и изисквания. Без значение какви са въпросите, той слуша внимателно, за да може да прецени какво ти харесва в спалнята, а също така и извън нея. 

С него се чувстваш специална
Ако той знае как да те накара да се почувстваш красива и специална, то той знае и как да се държи в леглото. Със сигурност можеш да очакваш незабравима нощ, ако излизаш с мъж, който ти прави искрени комплименти и всячески се опитва да те накара да се почувстваш добре. 

Увереност
Всеки мъж, който е уверен в себе си и способностите си, знае как да ти достави удоволствие. Не става дума за самовлюбените господа, които смятат, че са по-добри във всичко. По-точно имаме предвид тези мъже, които знаят с какво разполагат и как да го използват. 

Страстта се чете в очите му
Визуалният контакт е изключително важен. Именно в очите му можеш да видиш колко силно те желае. Ако той крие погледа си и избягва да те гледа в очите, не бива да си въобразяваш, че може да ти предложи незабравимо изживяване в спалнята. Но ако се срещаш с мъж, който задържа погледа ти по-дълго от приетото, то тогава очакванията ти може да са високи.