Събота, 24 Август 2019
Разберете кое е числото на живота и съдбата ви
9682

Разберете кое е числото на живота и съдбата ви

Скъпи приятели, всички ние вярваме в силата и смисъла на звездите, на астрологията и на всички знаци, които определят същността и характера ни от самото ни раждане. Без абсолютно никакво съмнение зодиакалният ни знак говори много за това какви сме, какви са предпочитанията, навиците и вкусовете ни. За същите неща отговаря и асцендентът ни. Но знаете ли, че можем да изчислим кое е числото на живота ни, събирайки цифрите от рождената ни дата? Имаме предвид буквално да съберете всички цифри от рождената ви дата, като например 23.10.2005 ще се получи сбор от 2+3+1+2+5=13, от което следва 1+3=4. Следователно числото на живота ви е 4.

В настоящата статия ние от екипа на AstroData ще ви разкрием какво казва за всеки един от вас специалното му рождено число.

Единица – Както най-вероятно се досещате, числото едно означава, че вие сте роден лидер. От вас непрестанно струи положителна енергия, с която зареждате и околните. Най-много би ви подхождало артистично амплоа и постигате всяка поставена цел с невероятна лекота. Понякога вземате доста прибързани решения, която след това се оказва, че не са били правилни. В любовта се раздвате от цялото си сърце и очаквате партньорът ви да ви отвърне със същите силни чувства.

Двойка – Ако числото на живота ви е двойка, то тогава вие обичате да се раздавате за другите. Знаете как да постигнете целите си и нерядко ви се случва и да помагате на другите, за да успеят. Не ви допада прекалената показност и не се стремите на всяка цена да сте под светлината на прожекторите. Имате неусотим чар, който ви помага да се сприятелявате с всякакви хора и характери с лекота. Разбира се, това положително качество ви помага и в интимните отношения с противоположния пол.

Тройка – Хората, чието рождено число е три, са невероятни психолози. Те умеят да разбират другите и са много добри слушатели. Вие имате изключително разнообразни таланти, които винаги ви помагат да се справите с трудни задачи на работното място. Лесно се превръщате в душата на компанията, тъй като имате вроден усет и умеете да се нагаждате отлично във всякакви ситуации. Търсите голямата любов и не се задоволявате с нищо друго освен това силно чувство, което ви окрилява и ви дава сили да постигнете абсолютно всичко.

Четворка – В случай, че вашето рождено число е четири, то тогава вие сте доста целеустремена и амбициозна личност. Непрестанно си поставяте нови и нови цели, които постигате благодарение на ясната ви и градивна мисъл. Не обичате да се примирявате с непревдите и се борите, за да бъде всичко честно и по правилата. Човекът до вас може да бъде сиурен, че винаги ще има защитник и опора във ваше лице, тъй като никога не бихте го оставили да се справя с трудностите сам.

Петица – Вие сте изключително дейна личност, която е готова винаги да се разбунтува, ако види, че нещо не върви по план или по правилата. Свободни сте по дух и не обичате да се съобразявате със старомодните норми, наложени от обществото. Най-подходящата професия за вас е писател, журналист – всичко, свързано с писане и възможност за изразяване на личното ви мнение и впечателния. Също така дебатите са ваша запазена марка, тъй като умеете да се изразявате и да защитавате позицията си. Любовта за вас е от първостепенно значение и се отдавате изцяло на партньора си.

Шестица – Ако числото на живота ви е шестица, то значи вие сте изключително романтична и одухотворена натура. От вас постоянно струи любов, алтруизъм и се стараете винаги да сте в помощ на околните. Идеалната професия за вас би била някоя, свързана с преподавателска дейност, тъй като имате много добър подход към хората и умеете да им предавате знанията си по разбираем начин. Любовта ви винаги е много силна. Съветваме ви да спортувате повече, тъй като имате крехко здраве, а и спортът ще ви помогне да забравите проблемите.

Седмица – Хората, чието рождено число е седем, обичат да се вглъбяват в себе си и да анализират всяка една ситуация и човек. Точно тез задълбочени анализи ви помагат да разберете къде се крият проблемите и да помогнете на околните да ги разреша. Най-подходящата професия за вас е лечителската. Вие имате дарбата да помагате на околните и да ги лекувате – физически или психически. Най-добре би било партоньорът ви в живота да има сходен с вашия характер, защото това ви гарантира невероятна любов, разбирателство и уважение.

Осмица – Числото на живота ви е осмица? Това означава, че вие сте много стриктна личност, която може да се похвали със завидни организационни умения. Обичате да придобивате нови знания, които след това ви се отплащат, като благодарение на тях изпъквате на работното място. Науките, които ви се отдават най-много са природните, като например физика и химия. В любовта сте сдържани, тъй като не обичате да изваждате на показ чувствата си, но влюбите ли се истински, това чувство остава за цял живот.

Девятка – Хората, чието число на живота е девет, са много интересни личности. Те се стремят да опознаят вселената, постоянно си задават въпроси за произхода на хората и всичко останало, обичат да намират решението на всякакви загадки. Обичате да помагате на другите и това ви осигурява душевен мир. За вас е подходяща професия, свързана с непрекъснати изследвания и опити. Любовта за вас е от първостепенно значение и е важно човекът до вас да ви разбира и да ви вдъхва кураж да продължавате изследванията си в областта на метафизиката.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM