×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 25 Май 2018

Пуканките и фъстъченото масло са полезни за здравето

Положителните качества и здравословния ефектн на броколито, кресона и боровинките одавна е доказан, но находчиви британски диетолози смело твърдят, че има и храни одавна поставени в черния списък, които също са много полезни и са добър източник на полезни вещества за организма.

Малко известен факт е, че пуканките са пълнозърнеста храна, която може да намали риска от сърдечни заболявания и рак. Те съдържат три пъти повече фибри от слънчогледовите семки, като балансират нивата на кръвната захар и помагат за намаляването на лошия холестерол. Освен това пуканките са чудесната алтернатива за следобедна закуска.

Фъстъченото масло е един от най-добрите източници на протеини, който може да предпази организма от рак на дебелото черво.

Според диетолозите от лондонската болница „St George” печеният боб е истинска хранителна електроцентрала, богата на протеини, фибри, желязо и калций. Той е препоръчителен точно колкото са и плодовете и зеленчуците, тъй като предпазва от проблеми със сърцето и рак на простатата.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM