×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 18 Юли 2018
Пророческите сънища на зодиакалните знаци
15581

Пророческите сънища на зодиакалните знаци

Няма как да не ви се е случвало да сънувате нещо, след това веднага да го забравите, но скоро след това то наистина да ви се случи. В този случай наистина ви се струва, че имате пророчески заложби и чувството за дежа вю не ви напуска.

В действителност всеки един от нас сънува сънища, които се сбъдват. Но самият сън зависи от зодиакалния ни знак. Ние от AstroData.bg ще ви запознаем с пророческите сънища на всеки един от зодиакалния знаци, за да знаете с какво точно са свързани те.

На първо място поставяме огнените знаци, а именно Овните, Лъвовете и Стрелците. Може би няма да се изненадата от факта, че пророческите им сънища най-често са свързани със самите тях и по-точно с тях в ролята на велики владетели, безкомпромисни шефове или пък значими и известни лица. Този тип сънища наистина са предвестник на някакъв голям успех, който очаква огнените знаци, така че горещо ги съветваме да не ги подминават с лека ръка. Най-добре ще е да запишат пророчески сън, защото на всички ни е известно, че той бързо се забравя.

Анализирайте съня си и си извадете необходимите заключения, за да реагирате възможно най-добре, когато ситуацията се повтори и в реалността. По този начин със сигурност ще съумеете да се възползвате максимално добре от всяка една ситуация.

А при представителите на зодия Лъв най-често става дума за сън, в който се появява осветен предмет. Това също е пророчески сън, който означава, че пред Лъвовете скоро ще се появи златна възможност, която не бива да изпускат.

Следващи са земните знаци Телец, Дева и Козирог. При тях е наистина необичайно да запомнят някой от своите сънища, което превръща задачата в разтълкуването на пророческия в много трудна. Ето защо просто трябва да се опитате веднага след събуждане да запазите спомените за отминалите събития в съня ви и отново ви съветваме да ги запишете, тъй като само няколко минути след събуждане спомените избледняват.

Телците често сънуват пари, а това е сигурен знак, че им предстои голям успех. Ето защо в никакъв случай не бива да игнорирате този тип сънища, защото те ще ви помогнат да спечелите несметни богатства.

Разбира се, родените под зодиакалния знак Дева и Козирог могат да се похвалят с доста по-прагматични пророчески сънища. Става дума за сънища, в които те ясно виждат, че в домът им цари неразбория или пък тъкмо обратното. Всъщност и в двата случая става дума за пророчески сън – в първия случай с мръсния дом трябва да имате предвид, че сте започнали нещо, което не е по силите ви и няма да завърши с успех, ако пък сънувате, че домът ви е безупречно чист, то тогава успехът ви е в кърпа вързан.

Следващи са зодиите Близнаци, Везни и Водолей, които са въздушни. Техните пророчески сънища са насочени към научни постижения или пък към нормални човешки отношения. Родените под зодиакалния знак Близнаци и Везни сънуват пророчески сънища под формата на отношения с други хора. Скандалите са сигурен знак, че ви предстои сериозна кавга с някой близък човек. Сънищата под формата на изневяра пък подсказват, че имат лошо отношения към любимия човек, за което се разкайват. За сметка на това сънищата със смях и добри отношения пък означават, че ви очакват хубави моменти.

Пророческите сънища на Водолеите обикновено са научни. В чудния свят на Морфей те правят революционни открития, които напълно преобръщат представата за живот на целия свят. Тези идеи могат да ви послужат в реалния живот, затова най-добре би било да ги реализирате.

Рак, Скорпион и Риби – въздушните знаци сънуват най-много пророчески сънища.

При Раците те са свързани с пътешествия до далечни страни, което означава, че ги чака голям късмет. Но ако по време на съня ви, нещо със самото пътешествие се обърка, то трябва да знаете, че не бива да се отправяте на път.

Пророческите сънища на Скорпионите винаги са на тема кариера или изпити. Сънищата с кариерата, разбира се означават, че ги очаква повишение в най-скоро време. Но не пренебрегвайте сънищата, в които ви порицават на работното място, защото може и да ви очаква уволнение. Възможно е Скорпионите да сънуват и някакъв глас, който им прошепва нещо. Имайте предвид, че е възможно това да е вашият покровител, който ви дава наставления.

Рибите и техните пророчески сънища – те не са никак необичайни за тях, защото именно зодиакалният знак Риби сънува най-много. Те сънуват деца и ако те се смеят, значи ги очакват прекрасни изживявания. Но ако сънуват плачещо дете, то тогава Рибите трябва да знаят, че това може би означава, че ги чакат разправии с близките им хора. Пророческите сънища, които са свързани с хазарт, също са често срещани при родените под зодиакалния знак Риби. Сънищата с печалба от тотото означават, че ще получите много пари. Но ако сънят ви е свързан със загуба на пари, то тогава трябва да внимавате с авоарите си.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM