Вторник, 20 Април 2021
Проблемите във връзката, които карат жените да си тръгнат
837

Проблемите във връзката, които карат жените да си тръгнат

Снимка: Shutterstock

Причините за раздяла са различни. Несъвпаденията в характера, различните приоритети и стремежи, различен мироглед често стават причина за този край. Но за дамите има няколко причини, които със сигурност ще ги накарат да прекратят връзката.

Тя е само красива вещ

Живеем в 21-ви век, но все още има представители на силния пол, които смятат, че жените са просто красиво украшение, което показват навън. Тези мъже не могат да приемат, че половинката им има собствено мнение, че тя има чувства и собствени желания.
Скъпи господа, ако отношението към вашата дама е точно такова, то няма как да очаквате, че тя ще се задържи дълго в живота ви. Краят на връзката е неизбежен и решението за него ще бъде взето именно от нея. Научете се да мислите за нея като равноправна част от връзката, изслушвайте я и се вслушвайте в нейните желания, предложения и мисли.

Липсва добро отношение
Представителките на нежния пол не искат диаманти и скъпи бижута, те искат отношението към тях да бъде като към кралици. Когато те не го срещнат, задължително ще си тръгнат. В никакъв случай мъжете не бива да смятат, че осигурявайки лукс и материално охолство на любимата, тя ще бъде щастлива. Да, тя обича да пазарува и харесва красивите вещи, но отношението на любимия й показва ясно колко много значи тя за него.

Критика и унижение
Ако мъжът показва ясно, че смята дамата до себе си за недостойна, ако непрестанно изтъква нейните недостатъци, независимо дали са реални, или не, ако той не я уважава, ако той не пропуска случай да я накара да се чувства нищожна, то тогава връзката е обречена.
Господата по никакъв начин и повод не трябва да подценяват жените. А всички тези прояви унижават половинката и любовта й бързо изчезва. Разбирането и оценяването на любимата жена е ключът към щастливи отношения.

Безпочвена ревност
Постоянните обаждания, въпросите “Къде си?” и “Кога ще се прибереш?” са явна проява на ревност. Доверието е задължителна част от една връзка, а когато то не съществува, то тогава няма и връзка. Напълно погрешно е да смятате, че когато мъжете ревнуват силно, то тогава любовта им е истинска. Напротив, силната ревност показва неувереност у самия мъж и отблъсква жената.

Промените в поведението
Жените вземат трудно решението за раздяла. Обикновено преди това те показват на половинката какви мисли се въртят в главата им чрез различни жестове и завоалирани реплики. Господата трябва да улавят всички тези намеци, тъй като по този начин дамите дават шанс на любимия да промени отношението си и да осъзнае какво може да загуби. А ако представителите на силния пол така и не разберат всички тези знаци, тя ще си тръгне и няма да погледне назад.

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година