×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 24 Април 2018

Преструва ли се мъжът ви в леглото ?

Няма как да оспорим, че въпросът със симулациите в леглото одавна вълнува всички. Можем смело да кажем, че всички открито почнаха да дискутират това още както Мег Райън симулира в "Когато Хари срещна Сали" и дори много преди тов. Но преструва ли семъжете в леглото?

Според ново проучване това се случва и то постоянно. Дори по-често, отколкото можете да си представите. Изследване на сайтовете "AskMen" и "TreSugar" обърна внимание на именно този въпрос. Анкетата обобщава мненията на 49 хиляди мъже и 1000 жени. Според него 54% от дамите са симулирали, че получават оргазъм поне веднъж в живота си. А 24% твърдят, че го правят всеки път.

Но сами ли са те? Едва 34% от мъжете са категорични, че не са се престрували нито веднъж в живота си, като остатъкът признава, че това се е случвало поне един път.

Резултатите, изглежда, потвърждават откритията от 2010, според които 17% от мъжете актьорстват в леглото всеки ден.

Но защо един мъжага би предпочел да симулира? Макар че имат репутация на хора, които достигат до оргазъм съвсем лесно, част от силния пол страда от състояние, наречено "забавена еякулация". Сравнително рядко е, но според експертът на Си Ен Ен Иън Кърнър броят им нараства с всеки изминал ден.

Според проучване на Канзаския университет от 2010 г., 10% от мъжете са се престрували поне веднъж в живота си, като половината от тях са го сторили, за да не наранят чувствата на половинката си.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM