×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 21 Април 2018

Правилни грижи за косата според зодиакалния ни знак

През студените зимни месеци трябва да полагаме по-големи грижи за добрия ни външен вид. Безспорно е, че кожата на лицето и косата са изложени най-често на мразовития зимен вятър и точно поради тази причина трябва да полагаме по-големи грижи за тях. Разбира се, вредните атмосферни влияния са налице и през летните месеци, но със сигурност студеното време нанася най-големи поражения именно върху косата ни. Може би господата ще помислят, че настоящата статия няма да представлява интерес за тях, но можете да бъдете сигурни, че има какво да научите.

В днешната ни статия ние от AstroData ще ви разкрием какви са основните грижи, които трябва да полага всеки представител за добрия вид на косата според зодиакалния му знак.

ПРОЧЕТИ ХОРОСКОПА ЗА ЗОДИЯ:

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM