Понеделник, 16 Декември 2019

Подходящ маникюр за вашата зодия

Настоящата статия е ориентирана изцяло и само към женската аудитория на AstroData.bg. Все пак представителките на нежния пол знаят как могат да изглеждат наистина зашеметяващо и да привличат погледите на противоположния пол.

Правило ли ви е впечатление, че тенденциите при дамския маникюр стават все по-интересни и екстравагантни? А знаете ли кой тип маникюр в най-подходящ точно за вашия зодиакален знак? Следната статия ще ви запознае с най-добрите и красиви решения за вашите нокти.

Огнени зодиакални знаци – Огнените зодиакални знакци са Овни, Лъвове и Стрелци. Няма никакво съмнение, че те са невероятно страстни натури и именно поради тази причина цветовете червено и жълто им прилягат отлично. Червеният лак можете да поставите като основа, върху нея можете да нарисувате различни линии в златист цвят, а за бъде маникюрът ви още по-модерен, добавете и “метални” камъчета. Изключително актуалният цвят “метал” и цвят “злато” са подходящи за огнените зодиакални знаци.

Земни зодиакални знаци – За земни зодиакални знаци се смятат Телци, Деви и Козирози. Цветовете, които ги оприличават най-точно, са розово, зелено, синьо във всякакви нюанси и кафяво. Най-подходящата форма на маникюра на земните зодиакални знаци е кръглата. За по-екстравагантен маникюр можете да доукрасите ноктите си с метални пластинки. Не забравяйте да сложите безцветен топ лак, с който красивият ви маникюр ще се задържи по-дълго, а и ще има неповторим блясък.

Въздушни зодиакални знаци – На въздушните зодиакални знаци – Близнаци, Везни и Водолей, отиват най-много цветовете сребристо, бяло, оранжево, светло синьо и жълто. За да се сдобиете с красива рисунка, която отговаря на зодията ви, то тогава направете основната рисунка на маникюра с бял, черен или тъмносин лак. Използвайте малки камъчета, които да рамкират рисунката и да й придадат по-изискан и красив вид.

Водни зодиакални знаци – Представителите на зодия Рак, Скорпион и Риби спадат към водние зодиакални знаци. Най-добрият цвят за техния маникюр е бледо розовият. Той се използва като основа, а върху него можете да направите рисунка, която да изобразява символа на вашия зодиакален знак. Рисунката се прави с блестящи мъниста. А за още по-красив и нежен маникюр, направете го френски, като нанесете бял лак върху върховете на ноктите.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM