Събота, 9 Декември 2023
Почувствай се привлекателна и уверена
834

Почувствай се привлекателна и уверена

Момичета, чувствате ли се добре в кожата си? Вярвате ли, че изглеждате добре във всяка една ситуация и с всеки един тоалет?  Неувереността е присъща най-вече при дамите. Все пак обществото ни налага мисленето, че всички жени трябва да имат мерките на Жизел Бюндхен, но и в същото време да бъдат на ръководен пост в офиса, да бъдат идеални домакини, да са винаги готови за парти и още много други.

Разбира се, всичко това е постижимо, когато представителките на нежния пол вярват, че изглеждат добре. Точно тогава те знаят, че могат да постигнат всичко, което пожелаят и разполагат с увереността, че могат да го направят.
Но как да уверим сами себе си, че сме привлекателни и способни?

Различно държание в различни ситуации
Става дума за това, че всяка дама може да променя поведението си, когато ситуацията го изисква. В офиса тя може да бъде дисциплинирана, съсредоточена и устремена. По време на екскурзия с приятелки тя може да си позволи да даде воля на детското в себе си, да се забавлява на воля, да се смее, да прави смешни физиономии и да скача в басейна с ентусиазма на дете. Да бъдеш многолика и да преценяваш кое е правилното поведение в дадена ситуация е сигурна стъпка повишаване на увереността с самата себе си. 


Визия по ваш вкус
Сдобийте се с дрехите, за които винаги сте мечтали. Започнете да се обличате като тези жени, на които се възхищавате. Ако изглеждате добре, ще се чувствате добре. Поглезете се с интересен парфюм, чийто аромат моментално ще ви настрои на дадена вълна - работна или авантюристична. Именно външния вид е първото, което забелязват околните, както и самите вие. Уверете се, че изглеждате добре и можете да сте сигурни, че другите ще ви възприемат по по-различен начин. 

Лягайте си разсъблечени
Нищо не може да увери една дама, че е привлекателна, ако сама не свикне с голотата си. Научете се да спите голи, тъй като по този начин ще се възприемете точно такива, каквито сте. Доказано е, че лягането под завивките и допира им до кожата мигновено могат да променят настройката на всеки. А в този случай не става дума за вашия партньор, става дума единствено за вас, за вашата увереност и за факта, че вие сте привлекателна!