Четвъртък, 5 Август 2021
От мъжете от кои зодиакални знаци трябва да се пазите
2969

От мъжете от кои зодиакални знаци трябва да се пазите

Може би комуникирането с представители на силния пол понякога ви се струва сложна задача, наподобяваща загадката на Сфинкса. Е да, няма да се отрече, че някои господа наистина затрудняват дамите. Но дали наистина е толкова трудно да осъществим контакт с някои мъже, или просто си въобразяваме? Ние от Astrodata.bg установихме, че успехът ви с даден мъж зависи не само от умението ви да флиртувате или нагласата на самия господин, но най-вече от неговия зодиакален знак. И така, пет са зодиите при господата, които наистина могат да ви създадат проблеми и да се окаже, че връзката и взаимоотношенията ви с тях ще са трудни. Нека да разберем кои са те и кои са господата, които трябва да се пазим.

Господата, които са родени под зодиакалния знак Овен, не са най-добрият избор за започване на връзка. Те не се плашат от конфликти, което означава, че те няма да ви спестят нито една истина, независимо дали искате да я чуете. Мъжете зодия Овен често говорят, без да мислят и нараняват всички и най-вече близките си. Човекът, за когото господата Овни мислят постоянно, са самите те. Те са известни със своя егоизъм и го проявяват при всяка отдала им се възможност. Мъжете Овен не знаят как да се извиняват, дори и да са сгрешили, така че ако се скарате, вие ще трябва да направите първата стъпка към сдобряването.

Скорпион – тези господа могат да променят мнението и отношението си към вас в рамките само на половин секунда. Характерът им е не просто труден, той е просто невъзможен. Ако сте избрали за спътник в живота представител на зодия Скорпион, трябва да сте подготвени за много тежки думи. Тези господа имат склонност да се разтоварват, като се подиграват на околните. Господата зодия Скорпион имат нужда да се чувстват по-висши от околните и не пропускат възможност да посочат качествата си на всеослушание.

Стремежът към дълга и стабилна връзка просто липсва у представителите на зодия Стрелец. Той винаги мисли за приятни изживявания и е готов да зареже всичко, за да замине на някоя почивка само с приятели. Разбира се, в това няма нищо нередно, но проблемът се появява тогава, когато осъзнаете, че половинката ви зодия Стрелец, рядко се сеща за вас и често се оказвате сама. Дами, ще трябва да проявите огромна доза изобретателност, за да накарате тези господа да останат до вас или пък да ви бъдат верни. Авантюрите са изключително важни за тях и половинката им трябва да бъде точно толкова луда, за да ги задържи до себе си.

Ако сте се опитвали да създадете интимна връзка с мъж зодия Козирог, то най-вероятно често сте удряли на камък. Това са мъже, които се гордеят със свободата си и не искат да се разделят с нея. Те са мъже, които не се страхуват да рискуват и тази смелост им помага на работното място. Друг проблем при поддържането на сериозна връзка с представител на зодия Козирог е неспирната му работа. Той обича работата си и не жали усилия и свободно време, за да напредне в кариерата. Козирозите могат да бъдат и доста груби, когато даден човек ги е обидил.

Мили дами, трудно ще бъде връзката ви и с представителите на зодия Риби. Те често се чувстват несигурни, което се отразява пагубно на всяка връзка. От партньори ви Риби можете да очаквате, че постоянно ще ви задава въпроси и ще ви звъни, за да провери къде сте. Тези господа не обичат жената до тях да ги поучава и предпочитат никой да не им посочва грешките, независимо колко очевидни са те. Освен това в никакъв случай не бива очаквате, че мъжът зодия Риби ще ви издържа или поне ще ви помага във финансово отношение – те не обичат да раздават пари на когото и да било. Проблем във връзката ви може да се окаже е пословичният мързел на господата Риби, който може да ви изкара извън нерви.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година