Понеделник, 4 Декември 2023
Официална ли е връзката ви
573

Официална ли е връзката ви

Вечният въпрос "Искаш ли да си бъдем гаджета?" е актуален в детските години. Но при възрастните отношенията са сложни и в началото на всяка връзка е трудно да се каже кога точно е започнала и кога точно тя се е превърнала в истинска връзка, която можете да обявите на всеослушание. 

Дали наистина сте обвързани и какво точно мисли партньора за отношенията, които имате в момента? Днес ще поговорим за знаците, които със сигурност издават, че връзката ви е официална.

Вече знаете кои са най-близките му приятели, както и кои са членовете на семейството му. Чували сте забавни, а и не толкова, истории за неговото детство и момчешки лудории. Дори и все още да не ви запознал с всички тях, той ви разказва за тях и по време на вашите срещи не се притеснява да казва с кого е. 

Самите вие и приятелките ви го наричат по име. Досещате се за какво става дума - изричането на името на човека на нашите желания често води до изчервяване и поради тази причина измисляме някакъв прякор, който да не ни кара да се чувстваме неудобно. Но в момента, когато вие и всички около вас наричат вашата половинка по име, сте преминала етапа на срамните изчервявания и сте сигурни в човека до себе си.

В началото на всяка връзка дамите се втурват да приведат целия апартамент в изряден вид, когато очакват той да им дойде на гости. Ако този период е преминал и не грабвате парцала и прахосмукачката, когато го очаквате у дома, значи, че се чувствате достатъчно комфортно в компанията му и не се притеснявате да види уюта на дома ви.

Маркирането на територията е характерно за всички. Ако в жилищата и на двамата има четки за зъби, дрехи или каквито и да било принадлежности на другия, то тогава връзката вече е сериозна. 

Когато го запознавате с ваши приятели, не се притеснявате да го наречете "партньор", "гадже" или какъвто друг термин ви хрумне за половинка. Вече не ви се налага само да казвате името му и да гледате засрамено в земята, тъй като не знаете каква точно е ролята му в живота ви. 

Дори и не се сещате за предишната си половинка. Да, в началото на настоящата връзка може ви сте правили сравнения с предходната, но това вече е в миналото. Ако дори вече не се сещате за предишната си изгора, то тогава можете да бъдете сигурни, че с настоящата имате официална и сериозна връзка.