×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 24 Май 2018

Най-лошата финансова съвместимост на вашата зодия

Стане ли дума за пари, всички сме наясно какво следва след това. Именно заради това изготвихме за вас хороскоп на базата на най-лошата финансова съвместимост на вашата зодия. Всеки трябва да е подготвен особено щом става дума за пари. Все пак както всички знаем - парите въртят света. За да може да живеем спокойно и финансовите проблеми да стоят далеч от нас, нека се запознаем с нашата финансова съвместимост.

ОВЕН 21 март - 19 април

Импулсивният характер на Овена сам по себе си е достатъчен да го вкара във финансови затруднения, дори когато е наясно, че вече е крайно необходимо да удължи периода между "Искам!" и "Току-що си купих..." Овенът иска да иска, когато иска. Ето защо категорично трябва да избягва за партньор Стрелеца, чийто приключенски дух и ненаситност са почти идентични с тези на Овена и в резултат ще се подлудят взаимно. Почти е невъзможно вироглавият Овен да бъде възспрян от това, което иска, но когато неразумният кентавър с лъка и стрелите го подстеркава, заедно те могат да извършат двойно убийство върху финансовата си стабилност. По-добре е да се включат в конкурс за скоростно унищожаване на кредитни карти, вместо да пазаруват заедно.

ТЕЛЕЦ 20 април - 20 май

Телецът има здрав разум в изобилие, що се отнася до финанси, и през повечето време няма проблеми с разпределянето им. Той е достатъчно разсъдлив и успява да избягва лекомислени разходи – през по-голямата част от времето. Въпреки силното желание да притежава най-хубавите неща в живота, способността му да се контролира и да натрупва ресурси е по-силна. Ако изобщо нещо го предизвика да харчи, това ще е съревнованието с някой, който наистина събужда у Телеца докачливост и желание да покаже, че притежава повече играчки. Скорпионът е склонен да изкара навън конкурента, който дреме в Телеца, ако са твърде често един около друг. Телецът не бива да забравя, че това, което наистина има значение, не са луксозните вещи, а каква покупателна способност му е останала, след като малкото им състезание е свършило.

БЛИЗНАЦИ 21 май - 20 юни

Парите идват и си отиват бързо от Близнака. Той трябва постоянно да се бори със себе си, за да остане фокусиран във всеки един момент върху една единствена дейност. Близнакът има проблеми с това да устоява на новите тенденции и моди, които идват и си отиват също толкова бързо, колкото Близнаците прескачат от един приятел към друг на коктейлно парти. Близнакът можа да бъде обсебен от нови идеи и да накупи повече електронни джаджи, отколкото повечето хора изобщо могат да си представят, че съществуват. Водолей би имал много лошо влияние върху него по отношение на финансовата стабилност. Двамата могат да подхванат невъзможен проект, по-скъп от мисия на НАСА, и едновременно с това да докажат, че не са сподобни да покрият дори и най-минималните разходи по него.

РАК 21 юни - 22 юли

Нуждата на Рака за стабилност е ясен знак, че те са доста практични относно доходите и разходите си. Страхът от “черните дни”, за които всички спестяват, е по-силен, отколкото у всеки друг човек, особено що се отнася до Риби! Няма съмнение, че крайно непрактичните Риби трудно ще разберат защо Ракът не раздава всичко, което притежава заради всевъзможни каузи, независимо дали си струват или не. Въпреки че Риби ще го окуражи да погледне на състраданието като на начин на живот, няма причина Ракът да се отказва от своето спокойствие за сметка на евентуално уважение или популярност.

ЛЪВ 23 юли - 22 август

Гордостта и увереността на Лъва често могат да го накарат да гледа на парите като източник на сила и мощ, така че за Лъва е много важно винаги да има достатъчно в джоба си за “пилеене”, както и достатъчно средства, заделени настрана, така активите му да са защитени и удачно инвестирани. Лъвът приравнява притежаването на хубави вещи с притежаването на статут и сила, затова трябва да внимава за изкушението да купува по-луксозни продукти, отколкото може да си позволи. Макар че може да се възползва от съветите на някой, който има изискан вкус, като Везни, трябва да се знае, че този ценител на красотата не винаги ще вземе бюджета на Лъва предвид. Лъвът трябва да използва лидерските си умения за да тегли чертата и да се увери, че Везни няма да я преминава.

ДЕВА 23 август - 22 септември

Мнителността на Девата може да я доведе до отличен избор, когато пазарува, но не може да я спре от “вихъра на шопинга”, който често я обзема. Дева започва със забавлението, съпътстващо вземането на решения, и приключва с повече покупки, отколкото в действителност се нуждае. Последното нещо, от което Дева се нуждае, е някой, който я подтрекава да изпитва отново и отново тръпката от това да избира най-различни неща и да ги притежава. Ето защо ще бъде най-разумно, ако Девата избягва излизането в Мола с Овен. Ако Дева вече е допуснала буйния Овен в живота си, трябва да устои на изкушението да следва импулсивното поведение на Овена към неизбежната финансова разруха.

ВЕЗНИ 23 септември - 22 октомври

Когато става въпрос за закупуване на красиви предмети, подбрани с вкус, трябва да се отбележи, че Везни отделят значително време при взимането на решения, отколкото повечето хора обикновено правят. Въпреки, че това може да ги спаси от “угризенията на прибързания купувач”, може и да ги доведе до пропускане да се снабдят с нещо нужно, защото са чакали твърде дълго, прекалено дълго. Има моменти, когато просто трябва да прежалят парите си и да заложат на шанса. Телецът ще създаде още по-големи трудности на Везните в това отношение, защото този скучен знак обича да “къта” парите, докато не е абсолютно наложително ги похарчи за нещо. Същия този загрижен за сигурността Телец ще попречи на Везните да “изхарчат всичко до дупка” - освен ако не се отнася за хубав подарък на Телеца, разбира се.

СКОРПИОН 23 октомври - 21 ноември

Преследването на качеството е втора природа за Скорпиона, така че когато става въпрос за избор на стоки, изборът му естествено попада върху нещата от най-висок клас. В повечето случаи е вярно, че един предмет с отлично качество е по-добра инвестиция от няколко нискокачествени предмета, но Скорпионът трябва да е внимателен. Той е от този тип хора, които шофират луксозна кола или притежават луксозен дом, но едновременно с това не могат да си позволят поддръжката им. Ако Скорпионът иска да запази здравия си разум при покупката на скъпи предмети, трябва да избягва да говорим с Лъва за това. Еднакво убедени, че заслужават най-доброто от всичко, те ще се навиват взаимно, дори когато е видно, че обсъждат грандиозен провал.

СТРЕЛЕЦ 22 ноември - 21 декември

Новото, различното и вълнуващото силно привлича Стрелеца, независимо дали може да си го позволи или не. Той е от този тип хора, които ще резервират сафари в Африка, преди изобщо да са проверили цената. Стрелецът е убеден, че е в състояние да го направи, без дори да компенсира от друг разход, а след това просто си събира багажа и отпрашва. Въпреки чувството си за отговорност, Ракът всъщност може да окаже много лошо влияние върху Стрелеца. Милото желание на Рака да осигури всички неща, които Стрелецът ще пожелае, реално ще им попречи да предотвратят неизбежния финансов колапс.

КОЗИРОГ 22 декември - 19 януари

Козирогът има всичко необходимо, за да ръководи успешен бизнес и почти винаги има достатъчно средства, за да се грижи за себе си и дори за още няколко човека, които са му скъпи. Козирогът няма против да е основен “спонсор”, докато хората около него уважават неговата щедрост и почтеност. Той трябва обаче да си даде сметка и за използвачите, които се въртят в орбита около него и не проявяват никаква благодарност за нещата, които им се поднасят на тепсия. Ясен пример за пълна финансова несъвместимост с Козорог е Близнаци. Отношението му в стил "Похарчи днес, тревожи се друг път" наистина може да е “капката. която прелива чашата” за консервативния Козирог.

ВОДОЛЕЙ 20 януари - 18 февруари

Въпреки, че Водолеят може да е в състояние да си позволи и най-скъпите неща в живота, той наистина не се интересува много-много от материалния свят. Ако цялата икономическа система се разпадне един ден, Водолеят пак ще се чувства добре, стига да има няколко верни приятеля около себе си. Той дори ще съгради света наново само от едно оцеляло зрънце, но според собствената си ценностна система. Водолеят не харесва хора, които му натякват да се вглежда повече в детайлите и да пресмята всяка стотинка, която му излиза от джоба. Точно заради това Водолей трудно поддържа финансови взаимоотношения с хора, родени под знака на Дева. И двамата успяват да спечелят уважение, но по коренно различните начини, по които възприемат парите. Те биха могли да са си много полезни един на друг, но това ще е с цената на твърде големи компромиси!

РИБИ 19 февруари - 20 март

Откъсването от материалния свят може и да изглежда опасно за другите, но непоколебимата вяра на Рибите, че всичко винаги ще се нареди, вероятно е доста добра нагласа за живота. Изглежда наистина има някаква щастлива звезда над Риби и доколкото не изпускат юздите на разходите си, те успяват да изплуват. Хората, които отказват да повярват в нещо, което не може да бъде доказано чрез студена, стриктна логика, дразнят Риби, така че може да им е трудно да си сътрудничат рамо до рамо с практичния Козирог. Когато са принудени да работят заедно, Риби трябва да се борят усилено, за да докажат, че техните идеи са много повече от вятърни мелници.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM