Понеделник, 4 Декември 2023
Момичета, това не е секси
1194

Момичета, това не е секси

Днес не е срамно да се обличаш малко по-провокативно. Разбира се, наблягаме на "малко", тъй като другата крайност не се възприема добре от обществото. Но как можем да разберем кога наистина сме секси в очите на представителите на силния пол и кога прекаляваме? Всъщност границата е тънка, но има правила, по които можем да се водим. 

Силният парфюм
На всички ни е позната фразата "да се изкъпеш в парфюм" и всички знаем, че тя е с отрицателно значение. Ето защо лекото впръскване на любимия ви аромат е за предпочитане пред изпръскване на половината шише наведнъж. Прекалено силният и натрапчив парфюм отблъсква околните, а не ги привлича.

Секси близане на сладолед
Да, в някои филми изглежда като наистина чудесен начин да накараш мъжете да ти обърнат внимание. В реалния живот обаче тази техника не е никак привлекателна, а е откровено вулгарна. Забравете за бавното близане на сладолед, изкусителното захапване на банан и облизването на близалки - не са секси!

Движения от еротичните филми
Погрешно е вярването, че можем да научим много от порното. Не е никак добра идея да стоиш пред телевизора с химикалка в ръка и да си записваш всички онези движения, които смяташ за невероятно секси. Когато ги покажеш на партньора, си личи, че се престараваш и караш по заучен сценарий. По-добре се остави да те водят емоциите и страстта, без да се опитваш да си спомниш какво точно показваше Дора Вентер на екрана.

Прекалено фриволно поведение
Хубаво е да можеш да общуваш свободно с хората. Но не бива да се бърка с освободеното поведение, в което събеседниците ви се изчервяват до ушите от откритите намеци, които им отправяте. Бъдете общителни, но не го бъркайте с поведението на един по-друг тип жени, от които комуникация е последното, което се очаква.  

Невинното момиченце
Мъжете обичат да играят ролята на спасители и да взимат по крилото си девойки, които са изпаднали в беда. Но това не означава, че те намират за секси, когато си като безпомощно девойче, което не може да се справи с нищо само. Това поведение определено не е секси и не кара мъжете да ти съчувстват и да се втурнат да ти помагат за всяко нещо. 

Муцки
Кога ще отмине модата на така наречените "duckface"? Определено ни се иска тя да премине по-бързо, а същото желание имат и господата. Със сигурност на тях нацупената ви муцунка на 98% от всички ваши снимки не им се струва секси, може би само причина за смях.

Умопомрачително високи токчета
Мъжете харесват жени с високи обувки. Но не оставайте с погрешното впечатление, че те ще бъдат запленени от вас, ако се качите на обувки с ток 15 сантиметра, с които ходенето е мисия невъзможна. Обуйте красиви, но в същото време и удобни обувки, за да можете да се движите свободно.