×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 21 Юни 2018
Мъжките и женски зодии – каква е нашата
15185

Мъжките и женски зодии – каква е нашата

Както навсякъде в природата, така и когато става дума за зодиакални знаци, делението е на мъжки и женски. Всъщност в това няма нищо странно или пък изненадващо, тъй като целият ни свят се дели именно по тези два показателя.

Днешната статия, подготвена специално за вас от AstroData.bg, със сигурност ще учуди много от нашите читатели, доказвайки ви, че зодиакалният ви знак се определя като женски или пък като мъжки. Това не бива ни най-малко да ви притеснява, тъй като и двата типа се характеризират с чудесни черти и отлични способности във всяка една сфера.
Ще започнем с женските зодии, а именно с Телците, Раците, Девите, Скорпионите, Козирозите и Рибите. Тези зодии се характеризират с изключително внимателно вглеждане в детайлите и невероятна памет. Те знаят точно как да сдържат всички емоции и да не показват негативно отношение, независимо в каква ситуация са поставени. Женските зодии действат след внимателно преценяване на ситуацията и не се поддават на импулсивни решения. Но за сметка на това женските зодии са доста злопаметни, трудно прощават, доверяват се след доста време и са невероятно ревниви.

Има три нива на развитие както при женските, така и при мъжките зодии. На първо място поставяме високото ниво. При него женските зодии са уравновесени и постоянно се стремят към покоряването на все по-високи и по-високи върхове. Винаги можете да разчитате на него за помощ или пък за съвет в кризисна ситуация, тъй като женските зодии се владеят отлично и запазват самообладание. Хармонията навсякъде и във всичко е от изключително голямо значение и те постоянно се стремят към нея.

Средното ниво при женските зодии се характеризира с търпеливи и калени характери. Това са хора, които използват позволени и непозволени средства, за да достигнат целите си. Но постоянната им амбиция често е свързана и с това, че имат усещането за непълноценност. Липсата на смелост е основният проблем, тъй като именно поради тази причина не се решават на по-смели стъпки, които ще им гарантират успех на работното място.

Женските зодии от ниско ниво могат да бъдат доста досадни. Мързелът не им е чужд и не пропускат случай да покажат на своите събеседници, че разговорът им скучен и другите са под нивото им. В своите собствени очи този тип женски зодии са наистина чудесни и останалите просто няма как да ги стигнат, но в действителност те често имат много малко приятели и страхът им винаги надделява.

А ето кои са и мъжките зодии: към тях спадат Овните, Близнаците, Лъвовете, Везните, Стрелците, Водолеите. Те винаги имат огромна енергия, не се спират пред нищо, страхът за тях е абсолютно непознато чувство. Мъжките зодии се отличават с огромна амбиция, която не означава, че тя е болна, а че това са хора, които знаят какво искат и как да го постигнат. Но пък за сметка на това мъжките зодии могат да бъдат арогантни, да не се замислят дали с думите си могат да обидят някого – те винаги си прями и не пестят обидните думи.

Мъжките зодии от високо ниво са истинските герои такива, каквито ги познаваме от филмите. Те се притичват на помощ на по-слабите и онеправданите, те се борят за равни права и за правилно отношение. Доброто им възпитание винаги се проявява и те знаят как да се държат с всякакъв тип хора. Този тип мъжки зодии не познават граници и страх – целите им винаги са много големи и са способни на чудеса, ако намерят правилния стимул.

Средното ниво при мъжките зодии отговаря на хора, които постоянно са на крак. Те не знаят какво е това почивка и за какво точно се използва. Те с лекота се превръщат в център на внимание и знаят как да забавляват всички около себе си. Но на тези мъжки зодии все нещо не им достига, за да се изкачат на върха, все оставят недообмислени решения, които им изиграват лоша шега.

Мъжките зодии от ниски ниво могат да бъдат доста егоистични и жестоки. Те са твърдо убедени, че останалите са им длъжни и постоянно искат да бъдат похлупака. Бъдете сигурни, че ако не са доволни от нещо или от някого, те веднага ще го покажат, вдигайки скандал. Те изричат обидни думи, дори без да се замислят, тъй като за тях нападението с непозволени средства е гарантирана победа.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM