Понеделник, 4 Декември 2023
Мъжете, които отблъскваха жените
708

Мъжете, които отблъскваха жените

Привличането на женското внимание е задача, с която трябва да се справи всеки мъж. Всеки от тях избира различен подход, за да накара избраницата да прояви интерес към него. Разбира се, оригиналните хрумвания винаги са добре дошли, но съществуват няколко мъжки навика, които просто отблъскват дамите и определено не работят в полза на господата. Нека проверим кои са те.

Банални фрази
Знаем, че е трудно да съберете кураж и да заговорите някоя дама, но това не означава, че всеки път трябва да започвате с една и съща изтъркана реплика. Дежурните "Често ли идваш тук?", "Какво прави ангел като теб на Земята?", "Толкова си красива, че цяла вечер не мога да откъсна поглед от теб" не вършат никаква работа. Старанието за измисляне на интересна и приятна реплика при запознанство с дама е ключът към спечелването на интереса ѝ.

Проява на кавалерство
Мнозина смятат милите жестове на кавалерство за отминали и дори за престараване. Истината обаче е, че никоя дама не може да устои на мъж, който знае как да я предразположи, използвайки именно такива жестове. Разбира се, не става дума за това, че мъжете трябва да се отнасят с жените като с порцеланови кукли и да ги носят на ръце. Обикновеното задържане на врата, проявата на възпитание, а дори и отстъпването на място в градския транспорт ще бъдат оценени от дамите.

Скандал навън
Може би най-отблъскващото поведение на господата са именно скандалите на публични места. Отново се връщаме към правилата за кавалерство, които гласят, че всеки проблем може да бъде разрешен по цивилизован начин. Знаем, че в ежедневието на господата често им се налага да се сблъскват с неприятни хора и ситуации, особено на пътя, но в никакъв случай не бива веднага да изскачате от колата, готови за словесен или дори ръкопашен дуел с другия шофьор.

Арогантно поведение
Този тип поведение не е от полза на господата. Да, може би жената до вас е изказала мнение, което не съвпада с вашето, може би то дори не се доближава до истината, но това не е причина да бъдете арогантни и снизходително да обяснявате защо изказването не е вярно. Бъдете тактични и уважително изложете аргументите си, без да се изтъквате и без да злепоставяте жената до себе си.

Подсвиркване
Изключително често се случва господата да подсвиркват на някоя дама, покрай която минават пеша или с автомобил. Не! Това поведение в никакъв случай не е приятно на дамите и те не го одобряват. Ако точно това е тактиката, която използвате, то тогава горещо ви молим да преустановите, тъй като тя наистина отблъсква дамите.