Четвъртък, 18 Април 2024
Мъжете, флиртът и зодиакалните знаци
2052

Мъжете, флиртът и зодиакалните знаци

Изкуството на флирта – някои го умеят, други се опитват да го постигнат, а трети правят наистина отчаяни опити да флиртуват. Но колкото и трудно да ни изглежда понякога, независимо къде се намира, независимо кой се опитва да пофлиртува с нас – винаги ни е приятно, когато някой иска да спечели вниманието ни.

Разбира се, господата са по-нападателни и именно те са най-честите инициатори на флирта. Но не са редки случаите, когато дамите предприемат тази смела крачка. Но за да знаете точно как да подходите към обекта на вашите желания и точно коя флирт стратегия ще ви спечели вниманието му, ние от AstroData.bg ще ви помогнем.

Огнени знаци

Абсолютно задължително е да започнем с огнените зодиакални знаци. Все пак на всички ни е известно, че това са и господата, от които можем да очакваме фойерверки в спалнята. Но има и подходящ начин, с който да сме сигурни, че даден мъж от зодия Овен, Лъв или пък Стрелец ще ни забележи?

В никакъв случай не се правете на прекалено хрисими, тихи и скромни. Представителите на огнените знаци обичат дръзките постъпки, така че ще бъдат доста впечатлени, ако някоя дама дойде директно при тях в заведението и ги заговори. Важно е да запомните, че Овните, Лъвовете и Стрелците не обичат празните приказки. Ето защо идеалният флирт с представител от огнен знак е да завържете разговор. Не ни разбирайте погрешно – не подхващайте темата за последните избори, за лошото и прекалено хладно време или пък за работа – изберете неангажираща тема, която да развълнува и двама ви, за да има реално какво да си кажете.

Ако се намирате в нощно заведение, флиртът ви може да се изразява и в покана за танц, но изберете внимателно каква ще бъде песента. Все пак господата с огнени зодиакални знаци обичат бързината и екшъните, не обичат да се бавят, така че блусовете не са добър избор.

Земни знаци

Телците, Девите и Козирозите – представителите на тези зодиакални знаци и особено мъжката част се прелъстяват трудно, което означава, че да флиртувате успешно с тях би било цял подвиг.

Тези мъже не обичат прекалената показност и главната роля, в която прожекторите са насочени към тях, никак не им допада.

Но за сметка на това, това са господа, които знаят точно какво искат и как да го постигнат. Те знаят какво означава да поемеш отговорност и да бъдеш подсигурен.

В случай, че сте избрали именно представител на земните зодиакални знаци, трябва да знаете, че е малко вероятно той сам да дойде при вас. Вие трябва да поемете инициативата и да го заговорите, тъй като на моменти може да бъде много срамежлив.

Запомнете, че не бива да бъдете твърде прибързани. Според мъжете от земните зодиакални знаци именно те трябва да предприемат крачката към физическото сближаване, така че съветваме дамите по никакъв начин да не докосват своя флирт партньор, а да го изчакат той да се осмели да този ход.

Бъдете искрени, дръжте се на ниво и покажете, че наистина има с какво да заинтригувате този мъж.

Водни знаци

Мъжете зодия Рак, Скорпион и Риби предпочитат флиртът да бъде романтичен (ако изобщо това е възможно). С други думи – нека флиртуването започне леко, нежно и почти незабележимо.

За никого не е тайна, че привържениците на романтиката често се бият с вятърни мелници и светът им, поне в по-голямата му част, е изграден върху илюзии и мечти.

Ето защо, ако сте решили да флиртувате с представител на водния знак Рак, Скорпион или пък Риби, трябва да бъдете дискретни. Не позволявайте на никой друг да разбере, че флиртувате с този мъж.

Съветваме ви да подходите внимателно с неангажираща тема, която да се възприеме и като флиртуване, и като съвсем обикновен разговор – по този начин господинът няма да се чувства неловко.

Покажете ясно и еднозначно, че точно той е мъжът, с когото искате да разговаряте и най-вече да флиртувате. Не изпращайте сигнали и към други мъже, тъй като по този начин ще отблъснете представителите на водните знаци.

Въздушни знаци

Флиртуването с господата от зодиите Близнаци, Везни и Водолей може да бъде приятно, лесно и забавно. Все пак именно това са зодиакалните знаци, които са известни със своята бъбривост, така че от дамата се изисква просто да се приближи към дадения мъж и да му каже “Здравей!”, а останалото просто ще се случи (имаме предвид флиртът).

В случай, че той просто не може да спре да разговаря с вас и да ви залива с нова и нова информация, то тогава можете да бъдете напълно сигурни, че флиртуването с вас му харесва и просто не може да се насити на компанията ви.

Не се правете на скромна, отвръщайте остроумно и покажете, че сте интересна и начетена – точно това ще се хареса на Близнаците, Везните и Водолеите. Флиртът с представителите на въздушните знаци е наистина лесен и ще се убедите, че сте попаднали на чудесен мъж, с когото наистина можете да разговаряте, да се отпуснете, да споделите, а както знаем – това е рядкост.