Понеделник, 4 Декември 2023
Любими филми за всяка зодия
1831

Любими филми за всяка зодия

Обичате ли да гледате филми? Разбира се, че обичате, те са начин да избягаме от действителността, да се откъснем от ежедневието и да си доставим двучасово удоволствие, като изгледаме някой наистина невероятен филм. Жанровете са много, а напоследък забелязваме, че и родното ни кино се стреми да настигне западните си събратя.

А какъв е вашият предпочитан жанр? Може би сте привърженици на комедията и романтиката, а може би се увличате по екшъните, а защо не и по ужаси? Ние от Astrodata.bg признаваме, че предпочитанието ни за различни филми се определя от нашия зодиакален знак, което означава, че разполагаме с информация за вашите любими филми. Ето и кои са те.

Овен - Екшън, стрелба, кръв, преследване и пак екшън. Овните обичат именно такива филми, а именно зрелищни и напрегнати. Задължително е във всеки филм да има ясно изразен антагонист, както и защитник на света, който винаги побеждава, но след изтощителна борба. Филмът "Троя" е един от любимите на Овните. Горещо ви препоръчваме и нашумелият напоследък "Люси".

Телец - Война за справедливост. Това са филмите, които най-силно вълнуват представителите на зодия Телец. Винаги трябва да има правила, които да се нарушат, а след това да се потърси сметка от нарушителя. Разбира се, става дума за криминалните филми. Препоръчваме "Най-търсеният човек", както и задължителният "Поверително от Ел Ей". Близнаци - Родените под зодиакалния знак Близнаци са почитатели на европейското кино. Те харесват нестандартни сюжети, които са трудни за проследяване, основани са главно на драмата и винаги те оставят замислен след финалните надписи. Новият филм "Вината в нашите звезди" със сигурност ще ви допадне, както и известният "Леон".

Рак - Романтиката и разнищването на сложнитер човешки взаимоотношения - това са любимите филми на Раците. Със сигурност ваш любим филм е "Тетрадката", който често гледате. Ето защо през тази година ви препоръчваме "Дарителят", чийто сюжет без съмнение ще ви допадне.

Лъв - Лъвовете обожават екшъните. Но не кои да е екшъни, а най-големите продукции, изпълнени с много ефекти. Те са почитатели на големия екран и в никакъв случай не им предлагайте да гледате екшън на телевизора у дома, тъй като това просто няма да им достави удоволствие. А кой е най-подходящият филм за тях - "Трансформърс", както и вечният "Петият елемент".Дева - Представителите на зодия Дева държат да гледат стойностни филми. Те искат всеки филм да ги наката да се замислят и да извлекат полза от него. Не са редки случаите, когато Девите се вдъхновяват от някой филм и черпят сили от неговия сюжет. Любим филм е "Красив ум". Подходящ за тях е популярният в момента "The imitation game".

Везни - Родените под зодиакалния знак Везни нямат точно определен любим филмов жанр. Всичко зависи от настроението - романтични, вдъхновяващи, комедийни. Но едно е задължително - всеки филм трябва да бъде красив. Ето защо любим филм на Везните е "Капоти", а днес можете да се насладите на "Begin again".

Скорпион - Невъзможни сюжети, митични създания, преследване и кръв - разбира се, зомбита, вампири и още зомбита. Това са любимите филми на Скорпионите. Те ги отпускат и ги карат да се смеят. Няма нищо изненадващо във факта, че задължително поне няколко пъти са гледаките класиката "Интервю с вампир", а през тази година могат да се насладят на "Дракула" Неразказан". Стрелец - Приключенските филми са любими на представителите на зодия Стрелец. Те обичат пътешествията, така че гледането на красиви гледки на големия екран им доставя огромно удоволствие. "Красавицата и звярът" е филмът, който задължително трябва да гледат през тази година. Препоръчваме също така незабравимият "Пътешествие до центъра на земята". 

Козирог - Козирозите обожават невероятните и футуристични сюжети. Въображението им няма граници и им доставя огромно удоволствие на гледат на големия екран филми, чието действие се развива в бъдещето или пък в друга галактика. Любим филм "Междузвездни войни", чието продължение ще се появи след около година. А днес очаквайте новата част на завладяващата история "Игрите на глада".

Водолей - Герои, които могат всичко, преодоляват всякакви трудности и се борят за спасение на Вселената. Любими са фантастичните филми и по-точно екранизациите на класическите комикси на Марвел. "Великолепната четврока" е сред любимите филми на Водолеите, а през тази година могат да се насладят на "Пазителите на галатиката".

Риби - Приказни сюжети - точно такива са любимите филми на Рибите. Те обичат да гледат истории, в които краят задължително завъшва с "... и заживяха щастливо и честито". "Шрек" е техната любима екранизация на приказка, а днес могат да се насладят на "Господарка на злото".