Понеделник, 4 Декември 2023
Кристи Бринкли ни учи как да бъдем млади
486

Кристи Бринкли ни учи как да бъдем млади

Запазването на младежкия дух е още по-трудна задача от запазването на младежка визия. Но означава ли това, че трябва да се откажем и да се оставим на течението и на бързо отминаващите години? Не! Топмоделът Кристи Бринкли и днес доказва, че жената може да се чувства и да изглежда млада. Вдъхновение за милиони жени, Кристи изглежда зашеметяващо дори и на 61 години. А каква е тайната й и дали е открила Извора на младостта?

Младостта се постига със спорт
Ако искате да задържите младостта и младежкото излъчване по-дълго, задължително трябва да спортуват. Няма значение какви ще бъдат предпочитаните от вас тренировки, старайте се да се движите активно поне по един час всеки ден. Разнообразявайте упражненията, опитвайте нови спортове, а красивата фигура ще ви докаже, че не сте сбъркали.

Храненето и отдаването на вкусни изкушения
Здравословното хранене ще помогне тялото ви да се запази младо. Строгите диети в никакъв случай няма да ви помогнат да задържите идеалното тегло. Правилото гласи, че храненето трябва да бъде умерено - не прекалявайте с мазните храни и месото, включете повече зеленчуци и плодове в ежедневното меню. И най-важното - не се лишавайте от храните, които наистина обичате. Не можете без шоколад? Чудесно, похапвайте понякога, но не внимавайте с количеството.

Годините са без значение
Забранено е да изпадате в депресии, защото следващия рожден ден наближава. Възрастта е без значение, когато разполагаш с необходимата енергия и мотивация да живееш като млад човек. Спрете да мислите за годините, а се опитайте да вземете най-хубавото от тях.

Повече време с близките хора
Ангажиментите са важни, но много по-важно е семейството. Според Кристи именно то трябва винаги да бъде на първо място и да се стремим да прекарваме повече време с хората, които обичаме. Всички тези приятни мигове и усмивки ни зареждат с енергия и ни подмладяват.

Подходящият размер дрехи прави чудеса
Не мислите кой размер дънки носите. Важното е да изглеждате и да се чувствате добре в тях. Никой не е застрахован от увеличаване на теглото, но в същото време бихме могли да открием дрехите, които са създадени специално за нашата фигура. Не се страхувайте да пробвате нови модели рокли, панталони, поли, за да откриете най-подходящата кройка за вашето тяло. Правилният подбор дрехи е ключът към красивата визия във всички възрасти.