Събота, 18 Януари 2020

Коледен хороскоп за 2012 година

Коледен хороскоп за весели и усмихнати празници.

Ето, че Коледа отново наближава. Атмосферта става празнична и настроенито отново се вдига. Именно за това решихме да съставим за вас един нов Коледен хороскоп. С него искаме да пожелаем на вас нашите читатели, весели и усмихнати празници и успешна нова 2013 година. Нека тя бъде изпълнена с радости, здраве и много, много щастливи моменти.

Весела Коледа ! ОВЕН 21 март - 20 април

В личния живот през коледната седмица може да започне много усмихнат и щастлив за вас период. Въпреки желанията и чувствата ви, ситуацията е такава, че ще има разгорещяване на страстите между вас и вашата половинка.

Ще ви бъде отговорено с взаимност и ще бъдете зарадвани с нещо много повече от любов. Всичко това може не само да доведе до щастие и затопляне на чувствата, но може да допринесе до издигане на връзката до нови етапи. Не се колебайте. Сега е момента да се зарадвате наистина.

ТЕЛЕЦ 21 април - 20 май

Коледната седмица ще бъде успешна по въпроси от материален характер. Може да постигнете определена цел, която сте си поставили пред себе си от по-рано и това ще ви донесе не само материално задоволство, но и морално удовлетворение.

Освен успеха в разрешаването на стари проблеми, пред вас се отварят нови възможности и перспективи за развитие, така че не отлагайте идеи и предложения на заден план, а по-добре се заемете с тяхната реализация сега. Към края на празниците ви очакват приятни среща с приятели и уреждане на лични контакти.

БЛИЗНАЦИ 21 май - 21 юни

Началото на коледният период е пълен с дребни неприятности, възможни са малки конфликти и разход на енергия заради дреболии. Поради това започнатото няма да се придвижва бързо напред но това не бива да ви тревожи. Силите ви много бързо ще ви се възръщат.

Към средата на празниците се увеличава вашата емоционалност и способността да управлявате чувствата си, което ще ви позволи да тръгнете в правилната посока. Но чувствата и разумът не винаги добре се съчетават. Така че ще се наложи да избирете: да се доверите на разума си и да действате стриктно в съответствие с плана си или да се отдадете на чувствата си, пък каквото ще да става.

РАК 22 юни - 22 юли

Всичко важно, което се е случвало в личния ви живот (или е давало енергиен тласък на събитията), е ставало по времето преди Нова година или 20 дни след това - в този отрязък от време. Така че сега се опитайте да намерите своята сродна душа, подредете семейния си живот. Това е период за търсене на любовта или за хармонизиране на семейните отношения.

На Новата година обикновено залагате големи надежди - стремите се да посрещнете този празник само в семеен кръг и затова се смятате за най-домашния знак на зодиака.

Този път внимателно се оглеждайте за своята половинка и добросъвестно изпълнявайте домашните си задължения. Вашата задача се състои в това, да създадете домашен уют на любимия човек. Да доставите радост на партньора си е най-сложната и в същото време, най-простата задача !

ЛЪВ 23 юли - 23 август

Предстоящите Коледните празници създават множество дребни събития в живота на вашия знак, тъй като сте най-добрият на света дарител на подаръци, най-добрият в света организатор на празници и най-добрият на света "готвач на любими ястия."

Преливате от положителна енергия, и получавате касимално отдаване от страна на другите. Грижете се за себе си и околните ! Вашата грижа ще допринесе за доброто настроение по време на празниците. Коледа е специален ден, особено в очите на най-малките. Именно тях трябва задължително да зарадвате. Не пестете средства за подаръци.

ДЕВА 24 август - 23 септември

Най-добре от всичко е да съчетаете приятното с полезното и да проявите своя творчески потенциал в любовта, а своите чувства и емоции да изразите в творчеството. Това е време за писане на разкази и рисуване на картини - дори и годишния отчет може да напишете в стила на Едгар Алън По или Артър Конан Дойл.

Девата е странна, тя като че ли си спестява и чувствата, не издава дълбоките си тайните на другите. Но сега е време да мислите за такива неща, като романтика, поезия и усет (да не се бърка с флирт!) - В общи линии е време и за спомени: стари връзки, приятели, първа любов.

ВЕЗНИ 24 септември - 23 октомври

В началото на Коледните празници се отнесете внимателно към цялата информация, която ще достигне до вас. В този период е възможна приятна изненада или странен подарък.

Възможни са също емоционални преживявания с колеги и приятели, излизания и ходения по забавни места. Ако успеете да да се отдадете добре на всяка една ситуация, след това нещата много скоро ще се издигнат на ново ниво и ще забравите за всички неприятности до сега през годината..

Празниците предвещават успех в материалната страна на живота, както и подобряване на атмосферата у дома. Възможни са пътувания или други активни начини за отдих.

СКОРПИОН 24 октомври - 22 ноември

Сега ще ви се иска да проявите своята индивидуалност в близкото ви обкръжение чрез нестандартен стил на обличане.

Това е време и за необичайни запознанства при странни обстоятелства: в обществения транспорт, на жп гарата или на улицата.

Уморени сте от рутинните задачи, така че новите преживявания ще ви съживят. Но знайте, че вие трябва да направите първата крачка. Този период е възможно и много писмена работа – кореспонденция в рамките на града или в страната.

СТРЕЛЕЦ 23 ноември - 21 декември

Покрай Коледа може да срещнете сродна душа или да подобрите вече съществуващите отношения.
Освен това, развитието на събитията в личния ви живот ще бъде доста стремително.

Съществуващи отношения може бързо да преминат на ново ниво и да се появи не само романтична привързаност, но и по-тясна взаимосвързаност като съвместни бизнес планове, което в голяма степен ще укрепи връзката. Периодът е добър и за кариерни и бизнес въпроси – тук може да се проявите в най-добрата си светлина и да постигнете определен успех.

КОЗИРОГ 22 декември - 20 януари

С преминаването на Слънцето във вашия знак започва период на риск, вълнение, вие ставате много по-силни от вашите опоненти, търсите иновативни начини и успявате в заплетени, нестандартни ситуации.

Козирозите винаги мислят за бъдещето на децата си, за това какво ще правят в пенсионна възраст или какво ще работят след десет години, но в този период се превръщате в дете и започвате да живеете ден за ден и намирате щастие в лекомислени и импулсивни желания.

ВОДОЛЕЙ 21 януари - 19 февруари

Символът на Водолея са два съда (с жива и мъртва вода), водата в тях няма да замръзне в дадения момент и вие ще кипите от енергия, не е ясно, но със зимното слънцестоене са свързани вашите най-позитивни усещания. Възможно е да се замотаете в работата си или тя да престане да ви вълнува.

Отдайте се на пазар. Купувайте хубави подаръци на вашите най-близки хора. Всички около вас ще сияят от щастие. Причината за това, разбира се сте вие.

РИБИ 20 февруари - 20 март

Коледния ви късмет се засилва и всичко ще се решава от само себе си. Всичко ще бъде насочено във ваша полза и за вас ще е ясно, че с каквото и да се захванете, ще постига немислим успех.

Тайната на успеха (или оцеляването) е, че тази Коледа трябва да се оставите на течението, да не се концентрирате върху нищо, да не правите планове и да живеете според ситуацията. В такъв случай, ще може да извлечете максимална полза от всяка ситуация и ще избегнете всички остри ъгли с минимални загуби за себе си.

Весели празници на всички от AstroData.bg

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!