Сряда, 26 Юни 2019

Кой лъже най-много според зодията

Истината е такава, че не всички ни бива в лъжите. За съжаление обаче, без значение колко добри лъжци сме, всички имаме предпоставката да вярваме на хората. Реалността е такава, че от истина наистина боли, но това в никакъв случай не означава, че лъжата лекува. Истината може да ви нарани, но лъжата може да убие нещо във вас. Учените твърдят, че когато двама души водят разговор, на всеки 10 минути някой от тях е изрекъл поне 3 лъжи или поне доста е преовеличил някой неща. Но кои са зодиите, които най-често и най-умело лъжат? За кои зодиакални знаци лъжата се е превърнала в умение, даже в изкуство?

ОВЕН 21 март - 19 април

Може да му се има доверие в личните взаимоотношения с приятели, роднини, интимни партньори... Характерна за рогатия знак обаче е неговата амбиция, понякога болна. Той е кариерист и въобще не се учудвайте, ако се случи да изрече подли лъжи в преследване на професионалните си цели. Дори и да не става въпрос за изменяне на истината, вероятно е Овенът да ходи при високопоставени лица и да им казва истини, които не е нужно да знаят. Бъдете внимателни, защото като нищо може да ви натопи пред шефа, или да ви навлече доста неприятни интриги в работата.

ТЕЛЕЦ 20 април - 20 май

Като цяло, те не са злобни лъжци, но това съвсем не означава, че не могат и не се случва да лъжат. Инатливите Телци са известни с това, че винаги държат да става тяхното и са готови да извъртят фактите, да преиначават истината по какви ли не манипулативни начини, за да постигнат целите си. Така че, макар рядко да изричат откровени лъжи, не им се доверявайте прекалено много. Що се отнася до интимните им взаимоотношения, имайте предвид, че това е един от зодиакалните знаци, които са най-склонни към изневяра. Често се случва да мислят първо с половите си органи и чак след това с мозъка, за да прикрият следите.

БЛИЗНАЦИ 21 май - 20 юни

Те също попадат сред зодиите, които трудно могат да бъдат верни на партньорите си в любовта. Освен това голяма част от Близнаците си падат големи клюкарки, така че по-добре не им доверявайте съкровените си тайни. Едва ли ще ги издадат от лошотия, но все пак няма да се сдържат и ще се окажете предадени. Трябва да се има предвид още, че този раздвоен зодиакален знак обикновено е разкъсван от противоречия, рядко е наясно със себе си, така че вероятността да се самозаблуждава, след което да заблуждава и вас, също е голяма.

РАК 21 юни - 22 юли

Раците имат толкова подходящо за лъжци мислене, че биха могли да се измъкнат неопетнени дори от обвинение в убийство, което наистина са извършили. Няма какво да го мислите - ако решат да ви мамят, ще ви е безкрайно трудно да ги хванете в нещо конкретно. Добрата новина е, че те изключително рядко прибягват до уникалните си способности в лъжите. Представителите на тази зодия се славят с впечатляващата си лоялност, желанието да водят спокоен честен живот и верността към половинката в любовта.

ЛЪВ 23 юли - 22 август

Какъв ти Лъв? Това си е направо зодия Пинокио! Разбира се, има и множество изключения, но като цяло гривестите големи котки в човешки вариант са най-склонни да лъжат за щяло и за нещяло, често без никаква видима причина за това. Това се дължи най-вече на болезнения им стремеж винаги да бъдат в центъра на вниманието. Съответно, ако в живота им не се случват достатъчно интересни за околните неща или ако нямат определени ценни качества, те са склонни да си ги измислят. Разказваните от тях истории често са много забавни и развлекателни, хората им вярват и им се радват. Рано или късно обаче положението излиза извън контрол, Лъвчето се оплита в лъжите си и за да се измъкне, може да навреди другиму.

ДЕВА 23 август - 22 септември

Девите, особено мъжете, са отявлени егоисти. Но не бързайте да заключвате, че това означава и лъжци. Напротив, те са склонни по-скоро да ви наранят с горчивата истина, отколкото да натоварват себе си с поддържането на каквито и да било измами. За жалост на някой други, именно девите са тази праволинейна зодия, която никак не си губи времето с измислянето на глупави лъжи. Девите действат доста по-директно. Хиляди пъти предпочитат да кажат истината, дори с риск да нанесат доста тежък удар върху отсрещната страна. Когато имате някакви отношения с девите, имайте всичко това в предвид. Представителите на тази зодия няма да ви спестят тежките думи, ако се наложи.

ВЕЗНИ 23 септември - 22 октомври

Макар на първо четене да звучат като уравновесени личности, те рядко са такива. Забележително податливи са на какви ли не странни импулси, включително на всички неща, които е прието да наричаме "пороци". Тъй като околните постоянно ги критикуват за тези слабости, везните редовно имат поводи да лъжат. И често го правят, макар да не им е приятно. Не им се и отдава особено, така че лесно можете да усетите измамата. Сами ще решите дали да им простите, но в тяхна защита ще кажем, че не го правят от лошотия, а от проблеми със себе си.

СКОРПИОН 23 октомври - 21 ноември

Не искаме да обиждаме никого. В крайна сметка самите ние не вярваме особено в разделянето на земното население на 12 зодиакални знака, така че се надяваме и никой да не ни се разсърди. Все пак обаче трябва да кажем, че астролозите описват скорпионите като най-манипулативни, безскрупулни, отмъстителни, властни, ревниви и неверни. Доста негативни определения на едно място. Сами се досещате колко много подмолни лъжи изричат в живота си личности с подобен характер.

СТРЕЛЕЦ 22 ноември - 21 декември

На него определено може да му се вярва. За каквото и да използва стрелите си, със сигурност не е за да лъготи околните. Напротив, в определени случаи може да провали плановете ви и да ви създаде неприятности с настояването си всичко да бъде честно и откровено. Стрелците обаче са малко мързеливи, или по-скоро си работят в свой собствен ритъм, така че ако има нещо, за което да се усъмните в него, това са "спешните му ангажименти" всеки път, когато искате да ви свърши някаква работа.

КОЗИРОГ 22 декември - 19 януари

Макар да върви с рогата напред и често да проявява труден характер, той също не умее и не желае да лъже особено често. Може да се случи обаче, особено що се касае до състезателната му природа и вечното му желание да ви изпревари. Вероятността да заловите измамата е голяма, тъй като Козирозите не са особено добри в прикриването на следите. И все пак, не се осланяйте на тяхната праволинейност и бъдете готови за неочаквани изненади.

ВОДОЛЕЙ 20 януари - 18 февруари

Въпреки названието на знака си, той няма да ви подлее вода. Напротив, слави се като изключително честен и обикновено се опитва да бъде етичен във всичко, което прави. Понякога обаче този стремеж влиза в противоречие с друга характерна за Водолея черта - склонността да клюкарства. Едва ли това ще бъде продиктувано от лоши намерения, но в някои случаи би могъл да ви постави в доста неудобни ситуации заради неспособността да си държи устата затворена.

РИБИ 19 февруари - 20 март

Може да се водят за мълчаливи, но това не означава, че никога не биха изрекли лъжа. Ако го направят, тя най-вероятно ще бъде продиктувана от вроденото им чувство за малоценност и несигурност в себе си. Рибките не са лоши, но за съжаление са твърде склонни да се сравняват с останалите и да им завиждат, дори и да няма видима причина за това. И тъй като цялостният им начин на мислене е ексцентричен и объркан, подобни ситуации могат да ги подхлъзнат към нечестни дела и удари под кръста. Едва ли ще осъзнават точно какво правят.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM