×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 23 Януари 2019

Какво ни казват цветовете

Повечето хора имат мюбимо число, любим плод, любима песен, но абсолютно всички имат любим цвят.

Доказано е, че предпочитанията ни към даден цвят, определят и нашите подсъзнателни качества. За това, какъв човек се крие вътре в нас е следващия тест. Изберете цветът, който най-много ви харесва, като не го свързвате с даден предмет или качество. Прочетете тълкуванието по-долу и опознайте себе си. Червен

Ако сте избрали този цвят, вие будите доверие у околните. Действията ви са конструктивни и не се страхувате да мислите за миналото. За вас животът е очарователен като изгрева, който бележи началото на нов ден, изпълнен с творчески възможности. Вие сте изключително активни, енергични и амбициозни. Не ви липсва и известен авантюризъм. Вие не обичате да се признавате за победен и сте изключително откровен и честен. Умеете да прощавате и сте темпераментни, властни, настойчиви и решителни. Сред околните сте като източник на инициативност, независимост, самоуважение и кураж.

Кремав

Вие се стремите към богатство, но не само това на парите, собствеността и материалното притежание, но и на духа. Икономиите и ограниченията за вас са странна смесица от пестеливост и лукс, щедрост и практичност. Стремите се да реализирате богатото си въображение в материални придобивки. Лоялността и търпението ви правят изключително устойчиви. Вие правите живота на околните безопасен, комфортен и приятен. Вие сте топли, чувствителни, любящи, способни на великолепни, весели изненади, но сте и консервативни, прагматични, нуждаещи се от сигурност при всяко действие, което предприемате. Добре планирате всяка възможност. Непоколебим и постоянен, вие сте непоклатима комбинация от красота и грубост, нежност и целеустременост. Всеотдаен приятел и лоялен другар, вие с дълбоко благородство приемате хората около себе си.

Жълт

Притежавате богатство на ума. Бързо и леко установявате контакти. Притежавате възможност за изразяване на идеи и предаване на информация от едно място на друго. Очарователни, сърдечни и безгрижни, вие сте символ на всестранния интерес и вечната любознателност. Умът ви е бистър и прогресивен, светкавично асимилиращ данни. Владеете до съвършенство езикът на словото и жеста и способността да посрещнете всички събития интелигентно и обективно. Остроумието ви е леко, с комично-сатиричен оттенък. Желаете да опитате всичко и постоянно се намирате в движение, поради което често сменяте настроенията и начинът си на мислене. Притежавате способността да изследвате и да виждате нещата обективно с всичките им нюанси. Ангажирате се със съседи, семейство и роднини,телефони и средства за комуникация, с всичко, което подпомага способността на човека да общува и се изразява. Вие сте активни, положителни, енергични и изпитвате незадоволима потребност от контакти. Притежавате крилата мисъл и умение да съчетаете тъмните и светлите страни на всяка личност.

Зелен

Вие имате специално отношение към дома и ангажираността със семейството. Държите на хармонията в къщи. Вие сте нежни и щедри. Винаги тактични, лоялни, проводник на богато, живо чувство, което е и мистично, и духовно. Притежавате силна интуиция. Предпочитате тихото задоволство от дома и камината пред упоритото търсене на земен успех и цивилизовани удоволствия. При все това храните уважение към светските науки. Удоволствието от живота изпитвате чрез храната. Този цвят символизира мълчаливата светлина на топлината, сигурността и щастието, а присъствието му означава препитание. Вие сте странна смесица от приливи и отливи на чувства, ангажименти, нрави и обичаи. Вашето състояние на духа носи зърното, от което духът ще израсне.

Оранжев

Удоволствието, насладата, смехът и забавленията са част от самите вас. Вие сте лоялни, достойни и отговорни личности, които същевременно притежават изключителна гордост и благородство. Често се оприличавате с рицаря с бляскави доспехи и поради това сте с високо развито чувство за чест и кралска щедрост, породени от дълбока, благородна любов. Имате силна и непоколебима воля и истински усет за лична справедливост, уважение към човешката свобода и разбиране към нуждите на останалите. Вие сте ангажирани с усещане за собствените си таланти и желание да се развиете. В най-добрия вариант вие сте прям, смел, работоспособен, властен и достоен и притежавате ярка индивидуалност, позитивизъм и цялост. Решителни и пълни с ентусиазъм, вие притежавате способността да осветявате пътя на другите.

Кафяв

Притежавате огромни възможности за самоусъвършенстване. Целият ви живот е пронизан от работа. Цялата ви същност е насочена към бързо професионално усъвършенстване, подреждане на една система, отстраняване на ненужните на чистия анализ елементи. Гениалността ви се крие в способността да отделяте същественото от несъщественото, житото от плявата. За вас е характерно спартанската простота и водите война между реда и безпорядъка. Изпитвате потребност да подреждате, асимилирате и категоризирате. Критични и аналитични сте. Вашата проницателна мъдрост и срамежливо одобрение на земните радости са подчинени на стремежа към съвършенство. Вие сте хуманни, прагматични и опитни, безкрайно любознателни. Способни сте да се съсредоточите и бистрата мисъл е вашата силна черта, подплатена от целенасоченост и срамежлива резервираност. Понякога сте отчуждени, самостоятелни и самотни. За околните сте като морски фар, осветяващ пътя на корабите.

Тъмносин

Държите изключително много на човешките взаимоотношения, на брака, равенството и справедливостта. Вие сте хармонични, грациозни, притежавате естетически усет и държите на приятелството. Вашето умение да балансирате и да споделяте взаимно всички облаги, изпитания, кризи и щастливи моменти, ви правят в очите на околните една справедлива и безпристрастна деликатна личност. Стремите се да намерите необходимия човек, място или предмет, който да ви крепи и да привлече вниманието на другите към вас. Държите на равнопоставения съюз между две обичащи се души, живеещи във взаимно разбирателство и сътрудничество.

Черен

Силна бушуваща страст и сексуален магнетизъм, характеризират хората, избрали този цвят. Вие сте пълнота, решителност и търпеливост, бронирани с достатъчно сила да надживеете който и да е враг. Вие преследвате целите, независимо от заплахите, предупрежденията или пречките, които може да срещнете по пътя си. Вие не можете да бъдете спрян. Знаете кога да изчакате и кога да продължите. В състояние на пълна готовност, вашата пулсираща жизнена сила поддържа ритъма от дълбините на съществуването. Потаен и дълбок, вие притежавате стоманена воля и чувство за ориентация. Горите от желание да творите, манипулирате и контролирате всичко с магическа пръчка. Вие сте въплъщение на смелост и истина. Опасностите не ви спират, напротив активират вашите жизнени сили и ви дават силата да излезете от всяка ситуация в живота като победител. Вашата трансформация за околните е загадка, но за вас самите е само поредица от прераждания, които ви оформят като човек и личност.

Бял

Този цвят (или липса на такъв) символизира желанието ви за приключения и различни изживявания. Той е въплъщение на ентусиазма, търсенето на истината и любовта към мъдростта. Надежда и оптимизъм са характерни за хората избрали този цвят. Той е способността да се загърби миналото и да се започне отначало с абсолютна убеденост и щастливо, весело настроение. Вие притежавате интелект и богатство, младежки оптимизъм и желание да се завладеят всички хоризонти. Вие сте като една фабрика за мечти, глад за знания, пътуване и нови усещания. С околните сте щедри, забавни, а вашият добър характер е подкрепен от импулсивността на големите надежди. Имате здрав и оптимистичен светоглед и способност да се посреща всеки нов момент с искрена радост. Най-ценното качество е вашата олимпийска способност да се гледа откъм веселата страна на нещата.

Сив

Този цвят е символ на успеха чрез постоянството, щастието чрез дълбочината. Той е победата над разрухата, за него действителността са критериите, създадени от обществото и културата на човека. Хората, предпочели този цвят са внимателни, консервативни, ценящи времето и все пак неостаряващи. Вие водите разумен живот и се стремите към дълбока любов. Стабилни и отговорни, плодотворни чрез лоялност са характерните черти на тези личности. Притежавате неоспоримо, неудържимо усещане за успех, репутация и достойнство. Вие сте роден професионалист, търсещ хармония и справедливост, красота, финес и успех. Като добре конструирана пирамида: съвършена, красива, добре построена, загадъчно безпогрешна и трудна за разбиране, вие сте високо организирана и непоклатима личност, чиято основна цел е да живее, да издържи, да пребъде. Практичен, полезен, великолепен и изпълнен с достойнство, вие се стремите към постоянство и внимателно планиране. И все пак някъде дълбоко във вашето сърце е духът на могъщия владетел.

Лилав

Цвят на идеалното, свободно общество. Той е сборът от различни елементи на човешкото съзнание, съществуващи в мирно разбирателство. Вашите качества са приятелство, добронамереност и хармонично общуване, но те се основават на принципите на индивидуалната свобода, на братската любов и уважение към правата на всички мъже и жени на земята. Притежавате силна воля и целеустременост, алтруизъм и любов към дружбата между хората. Вие вярвате в спонтанния и свободен избор, в честността да се живее в дух на хармония и сътрудничество, без ограничения и насилие, освободени от общоприетите норми на поведение. Вие сте великолепната способност светкавично да се асимилира информация в последния момент, да се претворява незабавно в съзидателни действия и така да се живее в непредсказуемост. Вие сте философът, вярващ в утопията, работещ за благото на човечеството, гениалност, революция, въображение и откритие, които са насочени единствено срещу общоприетото, ексцентричното, неочакваното развитие. Вие сте любопитни, любопитни, екзотични и интелигентни. Като “жива” вода напоявате околните в името на човечността, братството и справедливостта.

Светлосин

Това е цветът на непоколебимата, търпелива, всеопрощаваща вяра, в която лежи способността за дисциплина, търпеливост и сила. Сърцераздирателни и пълни със съчувствие, хората избрали този цвят, символизират вярата в неизбежността на живота, възгледа, че всичко е променливо и непостоянно, както вълните в морето. Цветът символизира търсенето на истината и честността и болезненото, всеотдайно отдаване на любовта, желанието да се действа мъдро, внимателно и отговорно и да се посрещнат хората без никакво пренебрежение, злоба, дискриминация или предразсъдък. Тези хора са абсолютната способност да се приемат едновременно двете страни на проблема и да се жертва в името на любовта. Вие сте извън реалността. Днес сте тук, но утре ви няма. Емоциите ви са могъщи и огромни като океан и все пак в смутната болка има надежда в загадъчното ви сърце. Вие сте символ на освобождаването от болката, чрез любовта, вярата и опрощението.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM