Понеделник, 17 Юни 2019

Какво ни казват цветовете

Повечето хора имат мюбимо число, любим плод, любима песен, но абсолютно всички имат любим цвят.

Доказано е, че предпочитанията ни към даден цвят, определят и нашите подсъзнателни качества. За това, какъв човек се крие вътре в нас е следващия тест. Изберете цветът, който най-много ви харесва, като не го свързвате с даден предмет или качество. Прочетете тълкуванието по-долу и опознайте себе си. Червен

Ако сте избрали този цвят, вие будите доверие у околните. Действията ви са конструктивни и не се страхувате да мислите за миналото. За вас животът е очарователен като изгрева, който бележи началото на нов ден, изпълнен с творчески възможности. Вие сте изключително активни, енергични и амбициозни. Не ви липсва и известен авантюризъм. Вие не обичате да се признавате за победен и сте изключително откровен и честен. Умеете да прощавате и сте темпераментни, властни, настойчиви и решителни. Сред околните сте като източник на инициативност, независимост, самоуважение и кураж.

Кремав

Вие се стремите към богатство, но не само това на парите, собствеността и материалното притежание, но и на духа. Икономиите и ограниченията за вас са странна смесица от пестеливост и лукс, щедрост и практичност. Стремите се да реализирате богатото си въображение в материални придобивки. Лоялността и търпението ви правят изключително устойчиви. Вие правите живота на околните безопасен, комфортен и приятен. Вие сте топли, чувствителни, любящи, способни на великолепни, весели изненади, но сте и консервативни, прагматични, нуждаещи се от сигурност при всяко действие, което предприемате. Добре планирате всяка възможност. Непоколебим и постоянен, вие сте непоклатима комбинация от красота и грубост, нежност и целеустременост. Всеотдаен приятел и лоялен другар, вие с дълбоко благородство приемате хората около себе си.

Жълт

Притежавате богатство на ума. Бързо и леко установявате контакти. Притежавате възможност за изразяване на идеи и предаване на информация от едно място на друго. Очарователни, сърдечни и безгрижни, вие сте символ на всестранния интерес и вечната любознателност. Умът ви е бистър и прогресивен, светкавично асимилиращ данни. Владеете до съвършенство езикът на словото и жеста и способността да посрещнете всички събития интелигентно и обективно. Остроумието ви е леко, с комично-сатиричен оттенък. Желаете да опитате всичко и постоянно се намирате в движение, поради което често сменяте настроенията и начинът си на мислене. Притежавате способността да изследвате и да виждате нещата обективно с всичките им нюанси. Ангажирате се със съседи, семейство и роднини,телефони и средства за комуникация, с всичко, което подпомага способността на човека да общува и се изразява. Вие сте активни, положителни, енергични и изпитвате незадоволима потребност от контакти. Притежавате крилата мисъл и умение да съчетаете тъмните и светлите страни на всяка личност.

Зелен

Вие имате специално отношение към дома и ангажираността със семейството. Държите на хармонията в къщи. Вие сте нежни и щедри. Винаги тактични, лоялни, проводник на богато, живо чувство, което е и мистично, и духовно. Притежавате силна интуиция. Предпочитате тихото задоволство от дома и камината пред упоритото търсене на земен успех и цивилизовани удоволствия. При все това храните уважение към светските науки. Удоволствието от живота изпитвате чрез храната. Този цвят символизира мълчаливата светлина на топлината, сигурността и щастието, а присъствието му означава препитание. Вие сте странна смесица от приливи и отливи на чувства, ангажименти, нрави и обичаи. Вашето състояние на духа носи зърното, от което духът ще израсне.

Оранжев

Удоволствието, насладата, смехът и забавленията са част от самите вас. Вие сте лоялни, достойни и отговорни личности, които същевременно притежават изключителна гордост и благородство. Често се оприличавате с рицаря с бляскави доспехи и поради това сте с високо развито чувство за чест и кралска щедрост, породени от дълбока, благородна любов. Имате силна и непоколебима воля и истински усет за лична справедливост, уважение към човешката свобода и разбиране към нуждите на останалите. Вие сте ангажирани с усещане за собствените си таланти и желание да се развиете. В най-добрия вариант вие сте прям, смел, работоспособен, властен и достоен и притежавате ярка индивидуалност, позитивизъм и цялост. Решителни и пълни с ентусиазъм, вие притежавате способността да осветявате пътя на другите.

Кафяв

Притежавате огромни възможности за самоусъвършенстване. Целият ви живот е пронизан от работа. Цялата ви същност е насочена към бързо професионално усъвършенстване, подреждане на една система, отстраняване на ненужните на чистия анализ елементи. Гениалността ви се крие в способността да отделяте същественото от несъщественото, житото от плявата. За вас е характерно спартанската простота и водите война между реда и безпорядъка. Изпитвате потребност да подреждате, асимилирате и категоризирате. Критични и аналитични сте. Вашата проницателна мъдрост и срамежливо одобрение на земните радости са подчинени на стремежа към съвършенство. Вие сте хуманни, прагматични и опитни, безкрайно любознателни. Способни сте да се съсредоточите и бистрата мисъл е вашата силна черта, подплатена от целенасоченост и срамежлива резервираност. Понякога сте отчуждени, самостоятелни и самотни. За околните сте като морски фар, осветяващ пътя на корабите.

Тъмносин

Държите изключително много на човешките взаимоотношения, на брака, равенството и справедливостта. Вие сте хармонични, грациозни, притежавате естетически усет и държите на приятелството. Вашето умение да балансирате и да споделяте взаимно всички облаги, изпитания, кризи и щастливи моменти, ви правят в очите на околните една справедлива и безпристрастна деликатна личност. Стремите се да намерите необходимия човек, място или предмет, който да ви крепи и да привлече вниманието на другите към вас. Държите на равнопоставения съюз между две обичащи се души, живеещи във взаимно разбирателство и сътрудничество.

Черен

Силна бушуваща страст и сексуален магнетизъм, характеризират хората, избрали този цвят. Вие сте пълнота, решителност и търпеливост, бронирани с достатъчно сила да надживеете който и да е враг. Вие преследвате целите, независимо от заплахите, предупрежденията или пречките, които може да срещнете по пътя си. Вие не можете да бъдете спрян. Знаете кога да изчакате и кога да продължите. В състояние на пълна готовност, вашата пулсираща жизнена сила поддържа ритъма от дълбините на съществуването. Потаен и дълбок, вие притежавате стоманена воля и чувство за ориентация. Горите от желание да творите, манипулирате и контролирате всичко с магическа пръчка. Вие сте въплъщение на смелост и истина. Опасностите не ви спират, напротив активират вашите жизнени сили и ви дават силата да излезете от всяка ситуация в живота като победител. Вашата трансформация за околните е загадка, но за вас самите е само поредица от прераждания, които ви оформят като човек и личност.

Бял

Този цвят (или липса на такъв) символизира желанието ви за приключения и различни изживявания. Той е въплъщение на ентусиазма, търсенето на истината и любовта към мъдростта. Надежда и оптимизъм са характерни за хората избрали този цвят. Той е способността да се загърби миналото и да се започне отначало с абсолютна убеденост и щастливо, весело настроение. Вие притежавате интелект и богатство, младежки оптимизъм и желание да се завладеят всички хоризонти. Вие сте като една фабрика за мечти, глад за знания, пътуване и нови усещания. С околните сте щедри, забавни, а вашият добър характер е подкрепен от импулсивността на големите надежди. Имате здрав и оптимистичен светоглед и способност да се посреща всеки нов момент с искрена радост. Най-ценното качество е вашата олимпийска способност да се гледа откъм веселата страна на нещата.

Сив

Този цвят е символ на успеха чрез постоянството, щастието чрез дълбочината. Той е победата над разрухата, за него действителността са критериите, създадени от обществото и културата на човека. Хората, предпочели този цвят са внимателни, консервативни, ценящи времето и все пак неостаряващи. Вие водите разумен живот и се стремите към дълбока любов. Стабилни и отговорни, плодотворни чрез лоялност са характерните черти на тези личности. Притежавате неоспоримо, неудържимо усещане за успех, репутация и достойнство. Вие сте роден професионалист, търсещ хармония и справедливост, красота, финес и успех. Като добре конструирана пирамида: съвършена, красива, добре построена, загадъчно безпогрешна и трудна за разбиране, вие сте високо организирана и непоклатима личност, чиято основна цел е да живее, да издържи, да пребъде. Практичен, полезен, великолепен и изпълнен с достойнство, вие се стремите към постоянство и внимателно планиране. И все пак някъде дълбоко във вашето сърце е духът на могъщия владетел.

Лилав

Цвят на идеалното, свободно общество. Той е сборът от различни елементи на човешкото съзнание, съществуващи в мирно разбирателство. Вашите качества са приятелство, добронамереност и хармонично общуване, но те се основават на принципите на индивидуалната свобода, на братската любов и уважение към правата на всички мъже и жени на земята. Притежавате силна воля и целеустременост, алтруизъм и любов към дружбата между хората. Вие вярвате в спонтанния и свободен избор, в честността да се живее в дух на хармония и сътрудничество, без ограничения и насилие, освободени от общоприетите норми на поведение. Вие сте великолепната способност светкавично да се асимилира информация в последния момент, да се претворява незабавно в съзидателни действия и така да се живее в непредсказуемост. Вие сте философът, вярващ в утопията, работещ за благото на човечеството, гениалност, революция, въображение и откритие, които са насочени единствено срещу общоприетото, ексцентричното, неочакваното развитие. Вие сте любопитни, любопитни, екзотични и интелигентни. Като “жива” вода напоявате околните в името на човечността, братството и справедливостта.

Светлосин

Това е цветът на непоколебимата, търпелива, всеопрощаваща вяра, в която лежи способността за дисциплина, търпеливост и сила. Сърцераздирателни и пълни със съчувствие, хората избрали този цвят, символизират вярата в неизбежността на живота, възгледа, че всичко е променливо и непостоянно, както вълните в морето. Цветът символизира търсенето на истината и честността и болезненото, всеотдайно отдаване на любовта, желанието да се действа мъдро, внимателно и отговорно и да се посрещнат хората без никакво пренебрежение, злоба, дискриминация или предразсъдък. Тези хора са абсолютната способност да се приемат едновременно двете страни на проблема и да се жертва в името на любовта. Вие сте извън реалността. Днес сте тук, но утре ви няма. Емоциите ви са могъщи и огромни като океан и все пак в смутната болка има надежда в загадъчното ви сърце. Вие сте символ на освобождаването от болката, чрез любовта, вярата и опрощението.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM