Петък, 8 Декември 2023
Какво да очакват дамите от връзка с по-млад мъж
1473

Какво да очакват дамите от връзка с по-млад мъж

Разликата във възрастта на двойките обикновено е в полза на господата. Но често се срещат и партньори, при които дамите се радват на връзка с по-млади мъже. Ако сте в началото именно на такава връзка, то тогава има някои ситуации, за които трябва да бъдете подготвени. Тук ще научите и какво да очаквате, когато имате връзка с по-млад мъж.

Кариерата му все още не е започнала
Всички ваши връстници вече са открили пътя си в живота и могат да се похвалят с успешни професии. А когато стане дума за вашата нова половинка, вие не знаете какво да отговорите, тъй като той все още работи на половин ден в някой бар.

Не познава книгите и филмите, които вие смятате за класика
Иска ви се заедно да обсъдите какво смятате за някоя класическа книга, искате той да изкаже мнение по повод някой филм, който е бил актуален преди няколко години? Е, в случай, че той не е запален по киното, то тогава не можете да очаквате, че той е гледал и чел същите филми и книги, които и вие. По-добре съсредоточете разговора върху актуални заглавия. 

Той е мечтател и вярва, че всичко ще бъде по-добро
По-младите мъже, а и жени, все още носят розови очила и сляпо вярват, че всичко лошо в един момент ще изчезне. По-младият ви партньор все още не се е сблъскал с различни разочарования, които да го научат, че ако иска нещо да се подобри, ще се наложи да се бори за тази промяна. 

Готов е за подвизи в спалнята по всяка време
Той разполага с огромно количество енергия, която иска да сподели с вас по всяко време на денонощието. Проблемът се появява тогава, когато на следващия ден имате ранно събрание в офиса, а изглежда, че той е запланувал да будувате цяла нощ. 

Може да похапва всичко
Когато си млад, храненето не е проблем. А дамите, които са във връзка с по-млад партньор често изпадат в ситуация, в която той иска спокойно да похапва само калорични храни и не разбира защо вие се ограничавате само с едно малко парче пица.

Месечният му бюджет свършва бързо
Той все още не знае как да ръководи финансите си, което води и до тяхното бързо изчерпване. Ще ви се наложи да му покажете кои са начините за справяне с тези ситуации, как да пести и как да разпределя финансите за целия месец. 

Обожава нощния живот
Той може безпроблемно да посещава различни партита през вечер и въпреки това на следващия ден да бъде свеж. Все пак нощните излизания са именно за младежите, но вие трябва да му обясните, че за вас те са възможни само през почивните дни.