Сряда, 11 Декември 2019

Какво цвете си според зодиакалния знак

Замисляли ли сте се защо харесвате определени цветя, а други не ? Дали това кои цветове и нюанси ни харесват също не зависи от нашата зодия ? Истината е, че всяка зодия си има точно определено цвете което и подхожда.

Асоциирането на нашата личност с нашите зодиакални цветя ни позволява да приемаме различните фази в живота си. Точно те ни напомнят, че всеки сезон си има своите върхове и долини. Цветята са според дата на раждане на човека и неговият зодиакален знак.

Овен – орлови нокти
21 март - 19 април

Ако сте родени под знака на орловите нокти вие сте сладки и мили хора за останалите. Омайвате хората с чар и грация. Вие имате много приятели и бизнес партньори, поради отворената ви личност, защото хората не могат да устоят на енергията ви. Затова това цвете е зодиакално олицетворение на лидерството, защото хората подвластни на орловите нокти са самоуверени и това ги прави лидери.

Телец – мак
20 април - 19 май

Ако сте мак сред зодиакалните знаци значи вие обичате красивите неща в живота и да ги споделяте с другите хора. Имате добър усет към детайлите и всичко направено от вас е със стил. Имате много фин и незабележим начин да съблазнявате и омайвате хората около вас. Представителите на зодиакалното цвете мак обичат да дават и да получават удоволствие от всичко в живота. Те са устойчиви психически и имат трудни характери.

Близнаци – лавандула
20 май - 20 юни

Ако сте лавандула вие бъкате от идеи и обичате да ги споделяте. Вие сте експанзивни хора и не се задържате на едно място, търсите своята муза постоянно. Изключително продуктивни, креативни личности с много активен ум.

Рак – акантови цветя
21 юни - 22 юли

Чувствителност е ключовата дума за акантовите цветя. Представителите на тези цветя са проницателни и имат висока интуиция. Те виждат какво е в сърцата на хората, техните емоции, дори и тези хора да не говорят за това. Те са топли, сърдечни и симпатични хора. Представителите на акнтовите цветя са силно повлияни от външни сили – особено от Луната. Те са домошари и много ценят приятелите и семейството си.

Лъв – слънчоглед
23 юли - 21 август

Слънчогледът е топло цвете и хората подвластни на него са отворени и стават лесно лидери. Те печелят доверието на хората с увереност и лекота. Слънчогледът е винаги център на внимание и наставничество. Вие представители сте любящи, верни, щедри и благи приятели.

Дева – грамофонче
22 август - 22 септември

На зодиакалният знак Дева принадлежи цветето грамофонче. Тези хора са изключително забележими. Те са склонни да мислят и планират първо, преди да предприемат някакво действие. Те са изключително организирани и много наблюдателни. Имат естествен усет към детайла и могат да бъдат много аналитични. Обичат да помагат на хората и да ръководят екипи.

Везни – роза
23 септември - 22 октомври

Хората – рози виждат скритите значения на нещата и да излагат основните доказателства за тях. Розите имат класически красота и обичат да се обграждат с красиви неща. Представителите са привлечени от философията, поезията и изкуството. Защото виждат красотата и истината във всички неща, не търпят несправедливостта или жестокостта. Те са най – щастливи когато са сред приятелите и семейството си.

Скорпион – хризантема
23 октомври - 21 ноември

Скорпионите – хризантема харесват яснотата и честността във всичко. В действителност, когато ситуациите са заплетени или нездравословни те винаги намират правилното решение и начин да променят това. Те са фокусирани и са склонни да бъдат сериозни в емоциите си, много интуитивни. Активни в любовта и големи ухажори.

Стрелец – нарцис
22 ноември - 21 декември

Нарцисът е цветето на Стрелците. Представителите му са много влиятелни и се наслаждават да споделят своите философски идеи с другите. Те са винаги точни, верни, надеждни и честни. Те са мъдри хора и винаги късмета им се усмихва. Много са чувствителни и емоционални във всяко отношение. Имат доста активно въображение и обичат да мечтаят.

Козирог – карамфил
22 декември - 21 януари

Тези хора умеят да поставя нещата в ред и да ги организират до точност. Те имат силна воля, истински лидери. Не се плашат от упорита работа и са експанзивни личности.

Водолей – орхидея
21 януари - 19 февруари

Хората със зодиакален знак Водолей, на който съответства цветето орхидея са любопитни и доста изобретателни. Могат да си противоречат, но знаят точно къде са и от къде идват. Те са ексцентрични и имат различна гледна точка за света от останалите. Също са много добри в организирането или завършването на задачите, които имат.

Риби – водна лилия цвете
20 февруари - 20 март

Водна лилия е цветето на Рибите. Тези хора имат засилени интуитивни способности. Лабилни са емоционално и поради това могат лесно да се повеждат от емоционалното състояние на останалите. Те са творчески настроени хора и отлични събеседници.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM