Понеделник, 24 Юни 2024
Каква трябва да бъде перфектната целувка
1055

Каква трябва да бъде перфектната целувка

Дали наистина любовта си личи по целувките? Можем ли да преценим какво е отношението на половинката ни по начина, по който се целува? А дали има правила, които ни помагат да се превърнем в истински майстори на целуването? Перфектната целувка зависи и от двамата партньори, но все пак има някои тънкости, които ви гарантират, че целувката ще бъде оценена като идеална.

Целувката не зависи само от устните, но и от цялото тяло. Трябва да прегръщате и докосвате партньора, докато се целувате, за да покажете как ви кара да се чувствате тя. В никакъв случай не стойте като препарирани!

Видовете целувки са много - страстни, търсещи, жадни, но също така нежни и романтични. Видът им зависи от настроението ви, но също така и от настроението на вашата половинка. Важно е целувката да бъде в ритъм, тъй като е немислимо единият партньор да е настроен на гореща вълна, докато другият просто търси нежна целувка.

Целуването на открито... Да, много от възрастните хора не го одобряват и дори гласно изразяват негодуванието си, ако с любимия сте се отдали на целувки с парка. Разбира се, няма правило за идеалното място за целуване, но все пак и двамата ще се отпуснете напълно, когато сте сами. 

По филмите често се говори за леко захапване с устни, което побърква мъжете в края на целувката. Да, това леко "гризване" на устните наистина може да покаже на човека до вас какви са вашите желания. Но запомнете, че натискът е излишен.

Не мислете за техниката по време на целувка. Основното правило гласи, че за да бъде една целувка наистина перфектна, двамата партньори просто трябва да потънат в нея. А това означава, че всички мисли как се справяте, дали на него му харесва и други подобни, са напълно излишни. 

В никакъв случай не се напрягайте - цялото тяло, както и езика. Това напрежение няма да ви донесе нищо добро. Оставете целувката да бъде водена единствено от желанията ви.

Последното правила за идеална целувка е свежият дъх. Да, звучи банално, но е невъзможно да се отрече, че свежестта на дъха предразполага половинката. Винаги имайте под ръка ментови бонбони или дъвки, които ще освежат дъха ви за секунди. 

Идеалната целувка зависи от техниката, но също така и от това колко комфортно се чувствате с партньора си и дали можете да се отпуснете. А когато това стане, ще разберете, че техниките за целуване може и да са много, но не могат да се сравнят с вашата страст.