Понеделник, 4 Декември 2023
Как се държи във връзка момиче, което не е било във връзка
662

Как се държи във връзка момиче, което не е било във връзка

Началото във връзката е трудно - никога не знаеш какво можеш да очакваш от новия партньор. Разбира се, в началото гледаме на всичко през огромни розови очила и ни се струва, че всички странности на другия са сладки и прекрасни.

Днес ще дадем няколко съвета на господата, които започват връзка с момиче, което е само отдавна. Някои от нейните постъпки и действия може и да ви се струват непривични, но всички те са продиктувани именно от факта, че е свикнала да е сама.

Тя не е свикнала някой да й помага и да върши нещата вместо нея. Вие искате просто да й помогнете в дадена ситуация, да я отмените за някое задължение, но на нея ще й бъде трудно да свикне, че не трябва да се грижи за всичко и че вече има мъжко рамо, на което да се опре при възникнала проблемна ситуация. 

В началото на връзката тя ще бъде изключително предпазлива. Разбира се, всички се боим в началото и не знаем какво да очакваме, което ни кара да разсъждаваме по-задълбочено. Но момичето, което отдавна е само, ще стъпва на пръсти доста дълго време, докато успее да се отпусне и да повярва, че е намерила половинка, на която може да разчита.

Съвсем естествено би било тя да забави малко ритъма на връзката ви, когато усети, че започва да изпитва силни чувства. Това в никакъв случай не означава, че не ви харесва, а тъкмо напротив - тя иска да си даде малко време и да събере смелост да се впусне смело в любовта.

Липсата на доверие е напълно нормална. Тя е сама от дълго време и се е научила, че може да разчита на малко хора. Покажи й колко много значи тя за теб и се отзови на нейния вик за подкрепа, преди да го е изрекла.

В началото не само тя, но и близките ѝ хора ще подхождат с известно недоверие. Все пак е трудно да се приеме, че тя е решила да разчупи статуквото и да се впусне във връзка. Така че е нормално да очакваш цялото ѝ обкръжение да те следи изкъсо. 

Свободата на момиче, което е свикнало да няма мъж около себе си, е от огромно значение за нея. Не я притискай, остави я да диша свободно, не ѝ засипвай със съобщения и обаждания още на първата седмица. Трябва й време, за да си припомни какво е да си във връзка.