Петък, 24 Януари 2020

Как отмъщават различните зодиакални знаци

Много е неприятно, когато в главата ни се промъкне мисълта да си отмъстим на някой заради нещо лошо което ни е сторил. Сигурен съм, че всички бихме се съгласили с това, че отмъстителността, не е никак хубаво качество.

Но защо да крием - всички ние понякога жадуваме за реванш. Затова е полезно да знаем как отмъщават хората, родени под различните зодиакални знаци.

ОВЕН 21 март - 20 април

Да си представите отмъстителния Овен е доста сложна работа.
Ако някой го настъпи по болния мазол, то Овенът, като правило, веднага ще му издърпа ухото без всякакви задръжки и предупреждения. Това даже не се разглежда като отмъщение, а е само ответна реакция на здравия организъм. Освен това ако настъпването на споменатия мазол е било виртуозно и за дърпане на ухото не е можело да става и дума, Овенът след час просто може да забрави за всичко, а след ден, като че нищо не е било, да любезничи и да се прегръща с този, който го е обидил. Затова за да възникне у Овена желание да отмъщава, трябва много да се постараете и да го дразните планомерно и сериозно.
Представете си, че ежедневно и гръмко всеки ден разказвате за неговите слаби места и то именно когато наблизо е обекта на неговите (нейните) любовни чувства.
И в този случай, разбира се Вие също ще получите издърпване на ухо, но ако имате смелостта да продължавате в същия дух, то след известно време у Овена ще се вкорени мнението за това, че трябва да ви премахне.Отмъщението му е винаги радикално.
Той никога не се принизява до някакви си там дребни ответни пакости. На Овена е нужно само едно – обектът на отмъщение да престане да съществува ( до край, в близкото обозримо пространство).
Това ще преследва много последователно. Може даже да ви принуди да преминете на друга работа, в друго населено място, но това по възможност би трябвало да стане с цялото ви семейство.
Когато Овенът реши да си отмъсти, той просто може. И най- важното е, че той не счита това за отмъщение, а просто за самоотбрана.

ТЕЛЕЦ 21 април - 20 май

За да пробудите отмъстителността на Телеца, трябва доста да се постараете.
У всеки Телец убеждението, че някой е мръсник се утвърждава само след щателно събиране на статистически сведения на тази тема. Затова неговото отмъщение е малко по- извратено, отколкото на Овена. По всяка вероятност основоположник на вендетата е представител именно на този знак, заедно със Скорпиона. Като правило отмъщението на Телеца се изразява в планомерно и неумолимо заприщване на всички шлюзове и канали на обидилия го.
Имат стремеж да са негласни законодатели за мода и вкусове.Това не значи, че са лидери. Въпросът е в друго-те просто винаги и по всякакъв повод имат тежко и много компетентно мнение.
Затова на никого не натрапват новите хора и вкусове, а само одобряват или НЕ одобряват това, което внасят другите. Така че ако се удостоите с отмъщението на Телеца, просто бъдете готови за това, че той категорично няма да ви одобрява винаги и навсякъде и докогато успее.
Това значи, че почти напълно ще успее да ви “угорчи живота” и ще се окажете в изолация. Ако някой случайно се опита “да се застъпи” за вас, то Телеца и него ще “зачеркне” – и така напред до дванадесето коляно.
Отгоре на всичко тези санкции почти не подлежат на подмяна.

БЛИЗНАЦИ 21 май - 21 юни

Това е един от най- проблемните знаци в Зодиака. Работата е в това, че болшинството от тях страстно жадуват да бъдат велики и уважавани, а по такъв начин никой не ги възприема.

Затова винаги е много лесно да се предизвика Близнака да избухне в жажда за мъст. Тези, които са се удостоили с желанието и жаждата им за мъст, трябва да знаят, че вероятно ще станат обект на най- невероятни слухове и сплетни, безобразно плоски хапливи думи и неприкрита дезинформация.

Юношите – Близнаци даже могат да стигнат до сбиване с многократно по- силен противник ( като правило противника е превъзхождащ), но след минута тези Дон- Кихоти вече ще хленчат в ъгъла. Ако тази схватка би била компютърна игра, а не нещо истинско, Близнаците биха могли да направят каквото искат.

Важното е, че биха могли да ви отмъстят само ако владеете компютър- да ви пратят някое писъмце с вирус, например!

Не забравяйте, че настроението при тях се мени много по- бързо, отколкото времето.Дори и да са решили сутринта да ви отмъщават до пенсия, на обяд може да ви предлагат взаимна изгодна дейност или да споделят прясно измислени клюки за новия обект, избран за отмъщение.

Но ако мислите, че от отмъщението на Близнаците няма за какво да се боите, знайте, че се лъжете! . Най- напред хората са склонни да вярват на най- невероятни слухове.

Освен това имат навик да знаят за всички и всичко, и затова, съчинявайки поредната сплетня могат да намерят за вас нещо наистина болезнено и компроментиращо, без и сами да подозират.

Въобще разбирането за това, че владеещият информацията владее света, е заложено у тях на инстинктивно ниво.

РАК 22 юни - 22 юли

Най- простият и разпространен способ на неговото отмъщение е да тръгне без шапка в студена нощ, за да се почувстват всички зле.

Прилага го по всякакъв повод, а и без повод – само заради промяна на настроението. Към този разряд се отнася и пълно скъсване на отношенията.

За Рака това означава, че няма да реагира никога и никак на вашето присъствие, дори да сте му непрекъснато пред очите. А и вероятността той да ви прости (даже и обидата да е била съвсем дребна), е крайно малка.

Ако Ракът се разсърди сериозно, то последствията могат да бъдат съвсем неочаквани. Съзнавайки своята, не голяма като цяло сила, те даже и за убийството на хлебарка може да вкарат в действие тежката артилерия (а да не говорим за отмъщение на по-сериозен противник).

Съвсем по рачешки би било, когато е обхванат от порив за отмъщение, да потопи в близкия водоем нечия чанта или да изгори документи.

В случая не става дума за физическо отмъщение. Ако се стигне до кавга, няма да се размине и без чупене, ножове или нещо от този род.

В гнева си Рака е страшен, но по-страшно от неговото отмъщение е обидата му сама по себе си.

Той ще ви гледа с укорителните си насълзени големи очи, сякаш е захвърлено в гората кученце и на вас ще ви е срамно, срамно, срамно…

Вие няма да можете да загладите своята вина и съвестта ви ще ви души, души, души, докато не ви задуши до припадък…

ЛЪВ 23 юли - 23 август

За да пробудиш у Лъва жажда за мъст, трябва просто сериозно да го излъжеш. А да излъжеш Лъв е нещо много лесно – стига само да поискаш! Въпросът е в друго: защо ви трябва това?

Лъвската мъст ( даже в лек вариант) е страшна като смъртта. Най- тривиалната проява на лъвската мъст е нагледно да ви демонстрира, че сте най- пълното, нищо не представляващо нищожество, че даже и по- лошо!

Това се демонстрира със собствен пример- Лъвът публично показва колко по-добре работи, изглежда и почива в сравнение с вас. При това даже никога да не се е занимавал с тези неща, с които се занимавате вие, за да ви покаже вашето нищожество, ще съумее да се справи по- добре от вас.

По- нататък в лъвския рейтинг на отмъщението следват публични оскърбления и разобличения – Лъвът публично ще ви разкаже какво мисли за Вас, при което симпатиите на околните ще са на негова страна. Всъщност симпатиите винаги са на страната на Лъва.

С това етапът на лекото отмъщение свършва. Твърдото отмъщение на Лъва не завършва и не спира за нищо на света. Може да ви преследват тъмни личности, които, неизвестно как, ще се окажат близки приятели на Лъва.; да Ви изпитват навсякъде – от Службите за сигурност до университета; да Ви захвърлят другари и приятели, а също да ви осъдят на смърт чрез разкъсване на четири или разпъване на колело.

Във всичко това ще виждате ужасното вмешателство на Лъва. С времето ще станете задушаващ се шизофреник и ще започнете да виждате Лъвско отмъщение в най незначителни неща

ДЕВА 24 август - 23 септември

Трудно е човек да си представи какво точно би трябвало да направи, за да накара представител на Дева да си отмъсти.

Девите си отмъщават (като правило) в особено извратена форма. Впрочем какво ли не би си помислил човек, ако се замисли по този въпрос сериозно Битовото отмъщение у Девите не е толкова “тънко”, но се отличава с една малка особеност- човекът, на когото се отмъщава, ще узнае за това последен.

Ако трябва да ви оформят някакви дългоочаквани документи и “по непредпазливост” допускат някаква малка неточност, която ще ви накара повторно да преминете всички кръгове на ада. При това ще бъде напълно в техен стил – отначало нищо няма да разберете, но равносметката е съкрушителна.

Въобще всички представители на Дева, повече от представителите на другите знаци, са склонни да си отмъщават по официални и документални. Това значи, че ако сте обидили някоя Дева и тя има какво да каже за Вас на официалните инстанции, почти е сигурно, че ще го направи.

Известна е също методиката на Дева по омайване на някого и ”натопяването” по- късно и то само с целта да бъде дълбоко уязвен!

ВЕЗНИ 24 септември - 23 октомври

Везните са достатъчно обидчив знак, но да отмъщават истински те не умеят. Отмъщението много прилича на детски вариант: щом ти си ми направил така, е, добре-и аз ще ти направя така…

Нещо като:” Дай си ми играчките, ето ти парцалите!”

Даже когато Везните сами считат, че се е стигнало вече до предела на суровост и коварство, до субекта, към когото е отправено отмъщението едва започва да разбира, че му отмъщават.

Освен това, прикривайки всякакви зависещи от тях възможности, Везните не рядко губят контрол над това, на кого се канят да отмъстят, но на практика поради това, по- нататъшно смъртно отмъщение се оказва невъзможно.

Най-крайното, на което е способен представителя на този знак е, да извика този, който смята, че го е обидил, на словесен двубой, да му предяви своите обвинения и да му поиска обяснение.

Като правило обясненията са неточни и заблуждаващи, но не всички са така честни като Везните…

Те всъщност все-пак имат една силна страна, която могат да използват за много страшно отмъщение- например могат майсторски да отбият симпатиите на някой много ценен за обиждащия човек, или да се настанят на някакво доходно и престижно място и от там нагло да се изплезят на този, на когото отмъщават.

Целта на отмъстителя Везни е, да стане обидно на провинилия се и страшно да завижда.

СКОРПИОН 24 октомври - 22 ноември

Този знак традиционно държи първенството по обидчивост, макар и незаслужено. Всъщност най- обидчиви са рибите, но никой не знае това.

Например нормалния Скорпион се отличава с това, че винаги има работа. Навсякъде, разбирате ли, той има някакви свои интереси, всичко трябва да проверява и да държи под контрол.

И съответно ако се случи някой да засегне неговите интереси, то Скорпионът незабавно се изпълва с отрова за да си отмъщава с хапане.

Ухапванията на Скорпиона са различни, но се отличават преди всичко с това, че тяхната цел въобще не е обезвреждане на противника, а нанасяне на колкото се може повече морални ( и при лош край – физически) травми, с които би се мъчил до края на своите тежки дни.

По тази причина Скорпионът е родоначалник на принципа: “Бий своите, за да се страхуват чуждите!” – прави кървящи и не зарастващи рани на своите, виждате ли- сто пъти по-удобно, отколкото на чуждите!

На своите отдавна знае слабите места и никак не е трудно да ги докосне.

Скорпионка, на която мъжът и е попречил да изглежда солидно в един единствен случай в магазина, когато “превъртял” и казал на продавачката всичко, което заслужава, непрекъснато му се сърди.

Той се изчервява, бледнее и мига, а тя изчаква по- голямо събиране на гости и отново: “А помниш ли в магазина…”

Това, което е характерно за Скорпиона е, че той никога не забравя и полага много усилия, та ухапания от него да помни до смъртта си т.е. – да се остави да е удобна жертва.

Имунитет срещу скорпионските ухапвания имат само Близнаците- защото повечето от тях нямат такава дълбочина на душата, до която жилото на Скорпиона може да стигне. А може би дълбочина има, но отношението към нея не е така дълбоко.

Просто Скорпионът се вкопчва в тях, а те се шегуват на тази тема, като че ли не ги бодaт по петите, а ги гъделичкат с перце!

СТРЕЛЕЦ 23 ноември - 21 декември

А това са отмъстители – досадници, от типа на “червените дяволчета”. Те, макар и в името на справедливостта и принципността, всячески ще заколят всички, които им попаднат пред голата шашка, но само че докато се наканят да свършат това, се оказва, че няма кого да колят!

А всъщност те не могат и да направят каквото и да било, ако наоколо няма публика- колкото може по- многолюдна. Без публика им е скучно и някак си съвсем не назидателно. За същата тази справедливост първо трябва да се събере целия народ, да им се обясни, видите ли, и да видят какъв гад е обиждача.

Като всички с болни принципи, стрелците рядко са злопаметни. При това ако се срещнат с въпросния човек да кажем след двадесет години, Стрелецът с преголяма радост ще направи това и даже окото му няма да мигне.

Само в едно отмъщение Стрелците са преуспели пред представителите на другите зодиакални знаци- това е мястото на бюрокрацията.

Представете си например, че се налага да вземете от някаква си там лелка справка за това, че ви е направена ваксина от грип, но по нещастно стечение на обстоятелствата незнайно кога сте настъпил тази лелка и не е последвало извинение.

И макар че отивате при нея по каналния ред, ще се наложи да преминете всичките тридесет кръга на ада, рая и чистилището, докато не съберете пълна справка за чистотата на родословното си дърво до девето коляно и не и ги представите в потвърждение на това, че все- пак имате право да получите въпросната справка…

А после тя още три години ще я преразглежда и ще търси съгласуване пред различни комисии и ще се опитва да направи още някоя пакост.

Накрая ще ви издаде справката без печат, и не дай Бог, да се окаже, че се състои от два документа, ще ви я изпрати така, че да ги получите поотделно в двата противоположни края на града.

И знайте: ще забрави да позвъни, за да ви информира.

КОЗИРОГ 22 декември - 20 януари

Много е трудно да си представи човек какво трябва да се направи, за да бъде заставен Козирога да си отмъщава- тях практически няма с какво да ги засегнеш.

Например да предположим, че сте имали възможност да го подразните, като засегнете неговата любов. Това е лошо, но отмъщение все- пак няма да има, а само последователно изживяване на всичко, свързано с тази любов. Ако трябва да сме точни , Козирога съвсем няма да прави каквото и да било по- специално в това направление. Просто вече вероятно е успял да се окопае там много по- рано и много по- добре от вас, а после всички лостове на действие са в неговите ръце.

Може да има и по-тежък случай – това значи да сте успели да извикате у Козирога антипатия по някакъв неизяснен повод.

Става обаче дума за антипатия, която така го е засегнала, че е успяла да го нажежи до бяло. Тогава той става способен на всичко, на което е способен представителя на зодия Дева, само че в хипертрофирани размери.

Но ако за нея е достатъчно да затвори кранчето ви и да си замине, то Козирога обезателно трябва и да смени съдържимото, което тече по това кранче и то по възможност с някакъв отровен заместител.

Това обаче не е достатъчно и затова той после просто ще седи и ще наблюдава какво ще стане.
Да се преодолее отмъщението на Козирога е възможно само с масирани бомбардировки на мястото, което обитава, само че в радиус от триста километра и десетки денонощия непрекъснато.

ВОДОЛЕЙ 21 януари - 19 февруари

Да се намери отмъстителен Водолей е доста трудно, защото даже и когато иска да го направи, се получава нещо половинчатo и сякаш “спретнато” на шега.

За съжаление обаче, обекта на неговото отмъщение не се чувства по- добре. Накратко казано Водолея не е в числото на отмъстителите, защото нито един представител на този знак не обича и не умее да отмъщава.

Някои нездрави психически представители на този знак могат да предават, злепоставят или лъжат, но не за да мъстят, а просто от любов към изкуството и за самоутвърждаване.

Да се ядоса Водолея до такава степен, че да започне да си отмъщава, е практически невъзможно.

У представителите на този знак е толкова силно вродено чувството за хумор, че те ще успеят да ви накарат да изглеждате пълен идиот, преди да успеете да ги засегнете. Този факт не трябва да се забравя.

Водолеят има такива странни привички, че даже всеки близък контакт с него може да се окаже опасен, а ако е с глупава цел – още по-опасен.
Ако някой се промъква зад гърба му, за да направи нещо нередно, сякаш случайно Водолеят се сеща, че умее да прави задно салто и… Какво ще стане? Прави салтото и изведнъж се оказва, че промъкващия се е ударен с два крака по главата…
След това съжалително го завежда в медицинския пункт, където си спомня, че умее да прави превръзки и не нарочно така го превързва, че получилият помощ забравя как се диша….
А когато си спомни, е вече късно.

РИБИ 20 февруари - 20 март

Всеки много лесно може да обиди нормалната Риба, но за да бъде обидена така, че да започне да си отмъщава, може само достатъчно близък човек, защото за обидите на всички останали, представителя на този зодиакален знак забравя с лекота.

А Рибите си отмъщават по всички възможни способи, с изключение на явните. Те плетат интриги, пресичат пътя на този, който ги е обидил именно там, където най- не очаква и “подслаждат” живота му с всякакви други подобни способи.

Най- простия способ на “рибешко” отмъщение е да ходи навсякъде с обидено лице и да разказва колко некоректен човек сте и как лошо сте се отнесли с нея. Това наистина при нея се получава, защото всяка Риба се обижда наистина искрено и като резултат тези, които и съчувстват могат задълго да запазят лошото си мнение за вас… Ако това се стори на Рибата недостатъчно, тя може да пусне за вас разни слухове, подобно на тези, които биха дошли от Близнаците, а може даже и да се окаже, че са ги надминали, защото в слуховете са доста по- натуралистични.

Изкуството на Риби е толкова голямо, че слуховете, които разпространяват са абсолютно неопровержими поради изрядната мъгла, в която са обвити и недомлъвките.

Когато представителя на този знак ви има твърде голям зъб, може да даде вид, че въобще не се е обиждала, а после (във вид на искрено желание за помощ) да ви разкаже такива небивалици и да ви даде такива съвети, че ако ги приемете, дълго време да не можете да се справите с кашата, която (оказва се) сте забъркали със собствените си ръце.

Даже няма да можете да обвините Рибата в зла умисъл, защото тя предварително ще се е погрижила за това и е построила своите хлъзгави речи така, че да има къде да отстъпва ( тя, виждате ли , ви е предупредила, че информацията и е непроверена).

Не по-лошо от Скорпиона тя умее да напипва болните места, не по- зле от Стрелеца може да жонглира с бюрократическите методи, не по-несръчно от Везните би се справила в интелектуалните двубои, макар и на пръв поглед да изглежда, че няма достатъчен потенциал за това.

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!