×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 22 Май 2018
Как да се отървем от стреса според зодиакалния ни знак
3890

Как да се отървем от стреса според зодиакалния ни знак

Стрес! Стрес! Стрес! Той е навсякъде около нас, надвиснал над нас, в нас. Няма никакво съмнение, че отлично знаете за какво става дума – шефът ви гледа укорително и тръгва с решителна крачка към вас, а в този момент на вас просто ви се иска столът ви да се превърне в катапулт, за да не се налага да изслушате поредната тирада на вашия началник, обясняващ ви колко силно сте го разочаровали и не сте оправдали очакванията му. Разбира се, в същото време вие гледате неразбиращо, тъй като шефът ви говори за неща, които изобщо не влизат във вашите задължения и негодуванието ви става все по-голямо и по-голямо.

Да, всички сме попадали в тази отвратителна ситуация и знаем, че това е само малка доза от стреса, който понасяме всеки ден. Ние от AstroData.bg знаем, че се стараете да намалите стреса и ще ви помогнем със специална статия, която ще разкрие най-добрите начини за това според зодиакалния ни знак.

ПРОЧЕТИ ХОРОСКОПА ЗА ЗОДИЯ:

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM