Петък, 13 Декември 2019

Как да флиртуваме според зодията

Питали ли сте се някога, дали това коя зодия сме, има нещо общо с успехите ни в любовта, секса, флирта дори в приятелските закачки. Астрологията ни помага когато става дума за любов, за това да открием себе си, как да постигнем успех в офиса, дори това кои са най-подходящите секс пози за нас.

Как да направим така, че обекта на желанията ни да ни обърне внимание а защо не и нещо повече?

ОВЕН 21 март - 20 април

Когато тези хора флиртуват, целия сват го знае. Те го правят открито и очевидно. Те са като глътка свеж въздух. По-вероятно е да минат директно към въпроса, което за много хора би било арогантно, но Овните искат всички да разберат какво искат: Вас! ( Дори и да не са го обмислили предварително.)
Възможно е да флиртуват чрез движения – да ви закачат и дразнят. Точно като малките деца.
Не се надявайте на дълбок флирт или скрити игрички. Те нямат нито времето, нито търпението за това.

ТЕЛЕЦ 21 април - 20 май

Флиртът на Телците е приятелски и мек. Ще се опитат да ви очароват с техния типичен романтичен стил. Ще изтъкнат техните качества като стабилността, техните ценности. Ще изтъкнат абсолютно всичко в тях. С една дума ще си правят реклама, докато на вас ви влезе мисълта “Как да изпусна нещо толкова ценно?”. Със сигурност Телците са обещаващи партньори.
Да ви охажва Телец е вълнуващо преживяване и вдига самочувствието. Не подминавайте с лека ръка техния флирт.

БЛИЗНАЦИ 21 май - 21 юни

След дълбоко обмисляне, Близнака или Близначката ще се приближи към вас, ще се изкашля тихо и ще очаква от вас да го заговорите. Независимо от това, той ще смята, че именно той е направил първата крачка.
Веднъж щом разговора тече, той ще започне да ви описва прекрасни гледки и места, на които вижда именно вас двамата. Той ще разчита на вашето въображение да ви заведе на местата, които той сам вижда.

Да флиртувате с Близнаци е интересно, но и малко опасно. Винаги имайте едно на ум когато представител на зодия Близнаци е покрай вас.

РАК 22 юни - 22 юли

Когато Раците флиртуват, те търсят духовна връзка с вас. По този начин те разчупват леда и прескачат всякакви огради. Този план да ви съчувстват, естествено, е обмислен, но колкото повече виждате, че интересите и чувствата ви съвпадат, толкова е по-малко вероятно да ги отрежете или да ги оставите. И всъщност, толкова повече искате да останете.

Може да ви накарат да се почувствате все едно ги познавате от много време, въпреки че ги виждате за първи път. Възможно е да почувствате, че това е някаква магия, някакво чудо.
С Раците времето отлита много бързо и колкото повече време минава вие се откривате все повече, което е вълнуващо и стряскащо в същото време.

ЛЪВ 23 юли - 23 август

Рядко се случва Лъв да започне флирт, защото те са свикнали останалите да флиртуват с тях. И все пак ако това се случи, те ще очакват да се ласкаете от това, че го правят. Наистина трябва да сте поласкани, защото те имат много високо мнение за себе си и факта, че сте привлекли вниманието никак не е за подценяване. Ако те флиртуват с вас, това означава, че сте необикновени и изключителни.

Ще се приближат към вас с цялата си царственост и ще ви накарат да разберете колко изключителни сте и колко рядко го признават на някой. Поради царствената си природа, те изискват постоянни комплименти и обожание. В един момент ще усетите, че флирта се е обърнал и вместо те да флиртуват с вас, вие го правите.

Хубавото на Лъвовете е, че си заслужават всички комплименти, които им правите.

ДЕВА 24 август - 23 септември

Почти невъзможно е Девите да дойдат директно при вас, за да ви заговорят.
По-скоро ще започнат да ви обикалят, да ви наблюдават и да търсят погледа ви. Магията започва когато погледите ви се засекат. Ще започнат да ви гледат с поглед тип “Погледни ме. Виж ме! Виж всичко, което имам. То ще бъде твое, само ела.”

И до тук се изчерпва частта на представителя на зодия Дева в играта, наречена флирт. От тук нататък сте вие на ход.

ВЕЗНИ 24 септември - 23 октомври

Нещото, което трябва да запомните за Везните е, че те винаги изглеждат добре и е трудно човек да им устои.
Те са толкова социални и отворени, че идват направо при вас и ви заговарят. Темата не е от значение. За тях е важно разговора да започне и да върви, а все някога ще стигнете и до главния въпрос.

По-важното за тях е първо да се сприятелят с вас, за да ви опознаят и след това да се опитат да ви докоснат, за да ви уверят, че искат нещо повече от приятел.

СКОРПИОН 24 октомври - 22 ноември

Скорпионът е един от най-сексуалните знаци в зодиака. Когато флиртува, Скорпионите знаят какво искат и как да го получат. Никога няма да дойдат да флиртуват с вас просто така. Те са много изкусни играчи и могат да ви завъртят главата за секунди. Няма да усетите кога флирта е преминал в нещо повече.

Внимавайте със Скорпионите, именно заради игрите, които обичат да играят. Никога не знаете какво се крие в главата им.

СТРЕЛЕЦ 23 ноември - 21 декември

По начина си на флиртуване Стрелците приличат малко на Девите. Също като тях, те няма да се изправят срещу вас и да ви заговорят. Те ще ви наблюдават, търсейки погледа ви. Ще започнат да говорят или да се смеят силно, за да привлекат вниманието и погледа ви и само със знаци ще ви покажат, че имат интерес към вас.

Ако сте в заведение, е възможно да ви изпратят питие по сервитьора и ще наблюдават вашите реакции.

КОЗИРОГ 22 декември - 20 януари

И те като Овните, са директни и лесно се разбира кога флиртуват. Ако Козирог флиртува с вас, трябва да го считате като огромен комплимент. Състезателната им природа ги кара да търсят винаги най-доброто и ако те са избрали вас, значи са избрали най-доброто.

Те вярват, че са най-добри във всичко и дори да има хора покрай вас, те ще се изправят срещу вас, загърбвайки всички останали и обвземайки цялото ви внимание и очаровайки ви с огромния си чар.

ВОДОЛЕЙ 21 януари - 19 февруари

В техния флирт винаги има някаква искра. В тяхно присъствие ще се чувствате все едно гледате в запалена крушка. Ще се приближат към вас като лисица към плячката си. Имат странно и иронично чувство за хумор, с което ще се опитат да ви привлекат. Смятат, че ако успеят да ви разсмеят, ще успеят да ви накарат да направите всичко.

Ще се почувствате странно и различно, когато Водолей флиртува с вас. Ще виждате, че е на една ръка разстояние, но ще ви се иска да се приближите още към него. Всичко това е заради тяхните харизма и чар.

РИБИ 20 февруари - 20 март

Ще ви пращат сигнал след сигнал, но никога няма да дойдат директно при вас. Ще търсят погледа ви, ще си играят с косата си (ако имат такава), ще ви се усмихват, ще гледат нагоре, надолу…, но няма да съберат смелост да ви заговорят. Очакват от вас да поемете инициативата.

Малко са срамежливи, но в момента, в който се почувстват спокойни с вас, ще можете да се насладите на тяхната очарователна същност.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM