Събота, 25 Януари 2020

Избери си талисман според зодиакалния знак

Няма човек на света който не иска да има силен късмет и да му върви в живота. Със сигурност можем смело да кажем, че това да имаш късмет в наистина много хубаво нещо.

Животът ти се подрежда, върви ти като по вода. Случват се различни и все хубави неща. И най-важното – спохождат те, без да се напрягаш. За това всеки иска да има късмет, но малцина са тези, които правят нещо за да подпомогнат съдбата да наклони везните в тяхна полза. Следващите редове са за всички, които желаят да подобрят живота си благодарение на звездите, които ще им подскажат кой е най-подходящият предмет за тях, който ще им донесе така желания късмет.

Овен

Овенът е огнен знак, което значи, че символи свързани със звездите и слънцето са късметлийски за него. Опашка от животно предпазва представителите на тази зодия от злини и насочва положителната енергия към тях.

Жените овен могат да привлекат богат и отговорен мъж ако носят бижута от злато и рубини.

Телец

Носете бижута, без значение от какъв метал са изработени. Те ще привлекат на ваша страна здравето, парите и щастието. Медните неща са изключително подходящи за този знак, които е управляван от Венера, а този метал принадлежи на богинята на любовта.

Закачете подкова над входната си врата, за да предпазите дома си от лош късмет.

Близнаци

Пеперуди, морски кончета и колибри носят късмет на тази въздушна зодия. Тези крилати създания символизират социалната популярност, креативността, въображението и свободата на душата. Поставете перо на бюрото, на което работите, за да подобрите късмета си в писането, комуникацията и креативната си кариера.

Огледала също носят късмет на близнаците. Дами, не забравяйте да пъхнете едно в дамската си чанта.

Рак

Като представител на водните зодии късмет на рака носят златната рибка, делфинът, морската звезда, морското конче, костенурката и пингвина. Мидите, перлите и изсушеното морско конче привличат любовта в живота ви.

Луна или предмети във формата на полумесец повишават физическата ви сила и ви свързват с невидимите сили, които бдят над вас.

Лъв

На този леко арогантен зодиакален знак късмет му носят статуи или картини на звездите или слънцето. Златни бижута във формата на слънце и слънчоглед им дават положителна енергия, както и символа на котката и античните монети.

Символ с човешка ръка ви предпазва от липсата на късмет, а изображението на Свети Кристофор предпазва шофьорите по пътищата.

Дева

За този земен знак камъните с дупки по тях са изключително късметлийски. Тези камъни са зареди с положителна енергия и се вярва, че са портали към други светове.

Добра енергия носят и изображенията на планетата земя. Предмети с формата на ябълка, праскова и слива носят на девата здраве, успех и просперитет.

Везни

Птицата носи късмет на тази въздушна зодия. Гарванът символизира мъдростта, а соколът успех в бизнеса. Колибрито е олицетворява популярността, а сините птички щастието и любовта.

Скорпион

Скорпионите са мистични създания, които са подвластни на водата. Поради тази причина те имат афинитет към луната, която като водата, управлява подсъзнанието. Сребърни бижута във формата на звезда, пентаграм и седемвърхата звезда предпазват този окултен знак.

Символи със змия, рог и ябълка привличат противоположния пол към скорпиона.

Стрелец

Този зодиакален знак е покровителстван от богинята на лова Диана, чийто елементи са стрелата и лакът. Сърце прободено със стрела може да помогне на стрелеца да открие сродната си душа.

Перлите носят на стрелеца любов и привличане, а тези, които страдат от любовни проблеми трябва да носят медальон с лика на Света Марта.

Козирог

Амбициозните козирози са земни зодии и поради този факт трябва винаги да имат в себе си камък за късмет. Чистият кристал им помага да останат фокусирани и да вървят по правилния път. Парченце слюда или фалшиво злато ще им донесе пари. Аметистът ги предпазва от измами в любовта и бизнесът.

Пчелите ги насочват към правилния бизнес, с който да се занимават.

Водолей

Тази въздушна зодия имат слабост към създанията на въздуха. Калинката предпазва водолейте от инциденти в дома им. Водното конче повишава креативността им, а пчелите им носят изобилие.

Като едни позитивни хора за тях е подходящо да носят символът на мира или усмихнато човече.

Риби

Рибите по природа са свързани с водата и не е изненада, че елементи с формата на море, река, водопад, вълни и създание от морските дълбини им носят късмет. Важни камъни за рибите са смарагд, оливин и жълт кварц.

Тризъбецът носи късмет на тази зодия и както Нептун управлява с него, така и вие ще управлявате живота си. Делфините са любимият символ на тази зодия, той носи любов и подобрява комуникацията. Морската звезда се носи за повече слава.

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!