Понеделник, 16 Декември 2019

Изберете си подходящ парфюм за вашата зодия

От векове хората са измислили начини да изразяват индивидуалността си. Различните прически, дрехи, бижута и други са най-лесният начин да бъдем забелязани и да направим добро впечатление от пръв поглед. Но има начин да изразим себе си дори само по въздушен път - с помощта на различни аромати. Парфюмите са неотлъчна част от ежедневния ни тоалет от дълги години. Днес по магазините се предлагат силни, леки, плодови, закачливи и много други миризми. Но как да изберем кой е най-подходящият парфюм за нас? Екипът на AstroData.bg приготви специално за вас списък с аромати, съобразени с вашата зодия.

ОВЕН 21 март - 19 април

Думите, които най-добре характеризират представителите на зодия Овен са „Винаги напред!”. Те не обичат инертността и постоянно кроят планове за бъдещето. Е, не винаги успяват да ги реализират, но ентусиазмът на Овните е несравним. Най-подходящите парфюми за зодия Овен са класическите, които имат много отличителни аромати. За да са по-внимателни и съсредоточени, им помагат острите миризми. Парфюмите с дървесни нотки енергизират Овните и ги предразполагат да вършат добрини.

ТЕЛЕЦ 20 април - 20 май

За представителите на зодия Телец от първостепенно значение е семейството. Те държат на хармонични отношения с близките. Телците се славят със спокойствието си, любовта си към заобикалящата ни природа и склонността си към романтика. Най-подходящият ухания са зодия Телец са цветните и леко сладникави. Тези аромати събуждат у Телците чувство за естетика. Парфюми с нотки на горски мъх ги уравновесяват и спомагат за по-лесно адаптиране към промени.

БЛИЗНАЦИ 21 май - 20 юни

Нееднократно вече сме споменавали, че Близнаците са отворени към света, към получаването на всевъзможни нови знания и към постоянно експериментиране. Представителите на зодия Близнаци са много активни. Най-подходящият парфюм за зодия Близнаци е със свеж аромат на цитрус. Този парфюм се отразява добре на психиката на Близнаците и ги прави по-организирани. Парфюмите с ухание на свежа зеленина и подправки ги успокояват.

РАК 21 юни - 22 юли

Зодия Рак се отличава със силно изразена чувствителност и емоционалност. Представителите на зодия Рак ценят много високо спокойствието и хармонията както у дома, така и на работното място. Тъй като това е воден знак, най-подходящият парфюм за Раците трябва да има ухание на морски бряг – ароматът на море ще ги активизира. Свежите фруктови парфюми също се отразяват много добре на Раците и им вдъхват увереност и сили.

ЛЪВ 23 юли - 22 август

Представителите на зодия Лъв се славят с огромна енергия. Те са способни на чудеса, за да угодят на семейството и близките и да ги накарат да се чувстват добре. Именно подари факта, че Лъвовете никога не си почиват за тях най-подходящият парфюм е микс от класически и цветни ухания. Те събуждат чувствителността у зодия Лъв. Ароматът на нарцис събужда позитивното мислене на Лъвовете и ги вдъхновява за нови подвизи.

ДЕВА 23 август - 22 септември

Девите са необичайно практични, винаги размишляват дълго преди да вземат решение, било то дори за нещо съвсем маловажно. Представителите на зодия Дева са твърдо убедени, че трябва да спазват всички правила и не си позволяват да се отклоняват от предварително избрания път. Най-подходящият парфюм за зодия Дева трябва да има екзотични и цветни аромати, които изваждат на показ романтиката у Девите.

ВЕЗНИ 23 септември - 22 октомври

Зодия Везни спада към въздушните знаци. Това е и причината представителите на зодия Везни да са много спокойни, хармонични и да решават проблемите си с лекота. Най-подходящият аромат за зодия Везни е този със сладък аромат, тъй като той вдъхва увереност у Везните. Парфюмите с тютюневи нотки също помагат на зодия Везни да са по-решителни и да устремени.

СКОРПИОН 23 октомври - 21 ноември

Представителите на зодия Скорпион са известни със силния си и борбен характер. Нищо и никой не може да спре Скорпионите, когато са си намислили нещо. Най-важното, за да спечелите Скорпионите на своя страна, е да го предразположите. Най-подходящият парфюм за зодия Скорпион е уханието на нарцис. Този аромат стимулира мисленето им. Ванилията успокоява иначе доста нервните Скорпиони.

СТРЕЛЕЦ 22 ноември - 21 декември

Стрелците се славят с огромния си оптимизъм. Те винаги са уверени, че могат да постигнат всичко и смело следват идеалите си. Представителите на зодия Стрелец лесно създават нови приятелства и винаги са обградени от много хора. Най-подходящият парфюм за зодия Стрелец е с аромат на лавандула. Цитрусовите и уханията на мъх също спомагат за презареждане батериите на Стрелците.

КОЗИРОГ 22 декември - 19 януари

Може би Козирозите са зодията, която най-много държи на традициите и реда. Представителите на зодия Козирог са изключително отговорни и можете да сте сигурни, че ще изпълнят даденото обещание, независимо колко усилия ще им коства. Най-подходящият парфюм за зодия Козирог е с ухание на жасмин. Ароматите на билки, мъх и дървесина спомагат за по-добра концентрация на Козирозите.

ВОДОЛЕЙ 20 януари - 18 февруари

Представителите на зодия Водолей са изключително свободолюбиви и независими. Водолеите са отворени към нови предизвикателства и гледат смело напред към бъдещето. Най-подходящият парфюм за зодия Водолей е с аромат на портокалово дърво и роза. Това са уханията, които действат успокояващо на нервната система на Водолеите, стимулират духовните им сили и им действат опияняващо.

РИБИ 19 февруари - 20 март

Рибите са много чувствителни, но в същото време са деликатни и лесно раними. Представителите на зодия Риби се справят лесно и бързо с неприятности. Най-подходящият парфюм за зодия Риби е с ухание на мъх и редки цветя. Ароматът на мимоза стимулира Рибите да се впускат в нови начинания и ги вдъхновява. Уханието на мъх пробужда фантазията им и усилва чувствата на Рибите.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM